sobota 28. apríla 2012

Strange Way Of Life 34.

Táto je taká kratšia a o ničom, ale zajtra bude dlhá, to vám sľubujem :) Hope you'll like it ;)♥

"Beth a čo tieto?" spýtala sa ma už asi po stý raz Eleanor.
"Hm," povedala som bez záujmu.
"Mám si vyskúšať tamtie?" ukazovala mi Nicole.
"Áno, áno. Baby počúvajte, ja som strašne uťahaná. Idem si sadnúť do tamtej kaviarne, keď skončíte, príďte za mnou." Zodvihla som zo zeme tašku s mojimi topánkami a zamierila za vyhliadkou odpočinku.
Sadla som si a objednala si škoricové latté. Vytiahla som z tašky časopis a ledabolo v ňom listovala. O chvíľu prišla Nicole s El, obe niesli tašky so šatami a asi už aj topánkami. 
"Tak čo?" spýtala som sa.
"Máme to, doma sa predvedieme," povedala vysmiata El.

Sledovala som ako Nicole a Eleanor prechádzajú po chodbe v ich šatách. Nicole mala bledozelené dlhé šaty a El staroružové po kolená.
"Ste krásne," usmievala som sa. 

Deň pred svadbou
Zobrala som z postele obal s mojimi šatami a Liamovým oblekom. Ostatné veci sme mali už v aute. Tentoraz sme cestovali aj s El a Louisom.
Prespíme v dome Liamových rodičov a svadba sa bude konať u nich v záhrade. Začne o tretej poobede, aby sme stihli všetko pripraviť a mohli prísť všetci hostia. Moji priatelia z Holmes Chapel, Liamovi z Wolverhamptonu, pozvaných bolo okolo 30 ľudí. Nechceli sme veľmi veľkú svadbu.
Keď sme prišli, zložili sme sa a šli na večeru do reštaurácie dolu v meste. Usmievala som sa na tváre našich rodičov, Louisa, Nialla, Zayna, Harryho, Nicole a Eleanor, a na tvár z nich najkrajšiu. Môj snúbenec Liam. Zajtra už budeme svoji. Pri tom pomyslení sa ma zmocnil čudný pocit. Nervozita a zároveň vzrušenie. 
Celú noc som nemohla spať. Prehadzovala som sa na posteli, snažiac sa nezobudiť Liama. No nepodarilo sa mi to.
"Prečo nespíš?" uprel na mňa pohľad.
"Nemôžem," priznala som sa. Pritúlila som sa bližšie k nemu.
"Neboj sa, všetko bude v poriadku," zašepkal a pobozkal ma do vlasov. Po chvíli mi začal spievať. Jeho hlas ma upokojoval a ani som nevedela ako, upadla som do ríše snov.
Prípravy začali skoro ráno. Chystalo sa jedlo, výzdoba, do záhrady pokladali stoličky. Niektorí šli zariaďovať veci do tej reštaurácie. Liam mi pri odchode šepol: "Uvidíme sa pri oltári," a venoval mi bozk.
Potom som bezducho sedela na posteli a psychicky sa na to pripravovala. Eleanor, Nicole a moja mama si ma zobrali do parády. 

6 komentárov:

  1. že o ničom :) si ma pobavila, vôbec to nie je o ničom :D je to úžasné a nádherné ♥



    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wááá! mám slovo superko ktoré použivam pre výnimočne veci a toto bolo proste superko! a asi by som si mala vymyslieť nove slovo pre dalši pribeh ktory bude ...... aby to bolo za podakovanie ! :) užasne pišeš,mať taky talent:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vrrr teším sa na svadbu! mňam! ;)

    OdpovedaťOdstrániť