streda 4. apríla 2012

Strange Way Of Life 21. 2/2

Ďalšiáá :)) Stále mi to pripadá nejaké divné, ale nevadí :) Hope you'll like it ;)♥♥

Našťastie, Liam ma zachytil. Iba som naňho vyplašene pozerala a snažila sa nájsť slová.
"Ja-ťa-asi-zabijem!" nakoniec som zo seba vysúkala.
"Prepáč, myslel som, že si ma počula."
"Asi ťažko. Ani nevieš, ako si ma naľakal," ohnala som sa štetcom a na jeho líci zostal biely fľak. Schytil druhý štetec, namočil ho do farby a fŕkol ho na mňa. A tak sme sa ohadzovali farbou, až nakoniec ma zvalil na zem a začal štekliť. Pomedzi smiech sa mi nejako podarilo postaviť sa a začala som pred ním utekať. Chytil ma okolo pása a zvrtol k sebe. Zrazu som iba pocítila jeho pery na mojich. Ani som si to neuvedomila a bozk som mu opätovala. Po chvíli odtiahol. Myslela som na Harryho. Čo by sa stalo, ak by vedel, že sa bozkávam s jedným z jeho najlepších priateľov?
"Prepáč, ja,... neviem čo to do mňa vošlo," ospravedlňoval sa. Stála som a zarazene naňho zízala. Zvrtol sa na päte a odišiel, bez jediného slova. Asi mu bolo jedno, že je celý od farby, hlavne aby sa odtiaľto dostal.
Čo sa to dopekla stalo? Som veľmi hlúpa? Po pol roku vzťahu s Harrym sa stane toto? Akú máme medzi sebou dôveru? Myslím, že vešať na nos mu to nebudem, znamenalo by to koniec. Ľúbim ho, ale keď som sa bozkávala s Liamom, akoby sa vo mne niečo pohlo. Ako sa mu po tomto pozriem do očí? Teda vlastne obidvom.
Zložila som si tvár do dlaní. Toto sa mi teda prekonať nepodarí.

Napriek tomu som sa opäť stretla s Liamom. Nervózne som zaklopala na jeho izbu. Ozvalo sa tiché ďalej a ja som za sebou zamkla dvere. Posadila som sa k nemu na posteľ.
"Prišla si sa porozprávať?"
Iba som prikývla.
"Tak ešte raz prepáč. Nechcel som nijakým spôsobom ohroziť tvoj vzťah s Harrym, proste som urobil, čo som v ten moment cítil," ani som ho nenechala dohovoriť a vrhla sa na jeho pery.
"Počkaj, čo to robíme?" spýtal sa zmätene pomedzi bozky.
"Skrátka som urobila, čo som práve cítila," napodobnila som ho a rozosmiali sme sa.

Čoraz viac času som strávila s Liamom. Ľúbila som Harryho, ale na druhej strane ma niečo neskutočne ťahalo k Liamovi. Ako môžem byť taká odporná a vodiť ich oboch za nos? Sama sebe som sa hnusila, a pritom som bola strašne zmätená. Cítila som, že keby Harryho skutočne milujem, nestretávam sa Liamom.
Rozhodla som sa, že takto to ďalej nejde. Zbalila som si veci a zamierila na jediné miesto, kde som mohla pokojne popremýšľať.

8 komentárov:

  1. vidíš? všetci sťu 2 časť ešteže som sa ti vyhražala :) ako vždy dokonalá žena moja :* miluji te :)



    Deine liebe Nicol :**

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wau oplatilo sa cakat :))))))domi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty jo, zase nádhera. Kdy bude další díl?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) neviem ešte presne, asi niekedy večer :)♥

      Odstrániť
  4. prekrasne =D neuveritelne uzasne... ochh rozplivam sa tu <3





    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oooooooo :) roztápam sa.. Liam, Liam, Liam, Liam, Liam..♥ :) nádherné..!

    OdpovedaťOdstrániť