pondelok 16. apríla 2012

Strange Way Of Life 26.


Taká kratšia, ale na moju obranu, vymýšľala som detaily :D Aj tak mi to veľmi nejde, ale no čo už narobíte :D Hope you'll like it ;)♥

Ráno som s Harrym išla do 1D domu. V kuchyni sedela Nicole a sledovala, ako sa Niall napcháva.
"Ahojte, kde sú všetci?" spýtala som sa.
"Harry ty si jej nevravel?" Nicole sa zamračila.
"Prepáč, zabudol som. Chalani išli domov, za rodinami. Aj ja pôjdem, chcel som byť včera s tebou," smutne sa usmial. "Nechceš ísť tiež?"
"Mám školu. Dokelu škola! Hodíš ma?"
Iba prikývol.
"Môžeš zastaviť tu," povedala som pri Starbuckse blízko našej školy. Jemne som ho objala a zašepkala."Ďakujem Harry."
Deň sa vliekol a tak isto aj pár ďalších. Stereotyp škola- domov- nakúpiť by ma nemal vyčerpávať, ale aj tak som sa na konci dňa cítila vyšťavená. Večer som vždy ležala v posteli s empétrojkou v ušiach a snažila sa všetko ignorovať. Započúvala som sa do hudby a nechala myšlienky sa potulovať v dosiaľ nepoznaných miestach. Moje myšlienkové pochody v piatok večer prerušil jemný dotyk niekoho pier na mojich. Strhla som sa a prudko zdvihla hlavu. Narazila som čelom do čela niekoho iného a na chvíľu sa mi zatmelo pred očami.
"Liam! Už zase! Dopekla, nerob to viac!" vykríkla som, keď som ho zaregistrovala.
"Prepáč, ale..." ani som ho nenechala dohovoriť, chytila som ho za krk a prisala sa na jeho pery.
"Rozprával som sa s Harrym," povedal, keď sa odo mňa odtrhol.
"Mne je to jedno. Chýbal si mi," silno som ho objala. Ľadovou rukou ma chytil za holé kríže a jemne ma priľahol. Jednou rukou sa podopieral, aby na mne nebola celá jeho váha. Pobozkal ma na čelo, na nos a na ucho. Roztriasla som sa, keď mi od ucha prechádzal perami po sánke. Napokon vyhľadal aj moje pery. Jemne som ho kúsla do spodnej pery a cítila som, ako sťažka dýcha. Prevalila som sa naňho, neprerušujúc bozk a jazykom vkĺzla do jeho úst. Jeho ruka blúdila pod mojim tričkom a potom sa mi ho snažil prevliecť cez hlavu. Na chvíľu sme sa od seba odtrhli a keď som sa k nemu opäť sklonila, aby som ho pobozkala, jeho pery boli ešte náruživejšie než predtým. Opäť sa prevalil on na mňa a vyzliekol si tričko. Nadvihla som sa, aby mi mohol rozopnúť podprsenku. Ja som mu rozopla opasok a gombík na džínsoch. V krkolomnej polohe sme sa snažili vyzliekať sa a pritom sa stále bozkávať. Jeho prst sa zakvačil o gumu na mojich teplákoch a aj tie skončili niekde na druhom konci izby. Nakoniec odleteli aj posledné kúsky oblečenia a my sme splynuli v jednej vášni.
Uvedomila som si, že tak ako milujem tohto muža už nebudem asi nikoho.

A komentujte! :)) :-*

Aj vy si užite bozk od Liama :D Síce budete mať asi mierne oslintanú obrazovku, ale aj to sa stáva :D :-**



6 komentárov:

  1. jasné, že budem komentovať <3 veď treba, je to kráásne a tá fotka dole... hádam sa Liam neurazí, ale príliš som sa rehotala, aby som ho pobozkala... =) btw s ostatními nemáš? :)
    óóóóóch, úžas... rozplývam sa tu, je to nááádherné <3 teším sa na ďalšiu <3




    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa z teba raz picne :D ale v dobrom :) ďakujem, ďakujem a ešte raz ďakujem :) aj s ostatnými som sem už dala ;)♥

      Odstrániť
  2. milujem tvoje pribehy su užasne,dokonale,perfektne.. :) skvela časť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. čoti peréééé ♥ takto detailne :33 krása :)

    LITTLE STYLES

    OdpovedaťOdstrániť