pondelok 7. mája 2012

Strange Way Of Life 39.

Ani som nepredpokladala, že to spravím také dlhé :) Dúfam, že sa bude páčiť! xx


O rok
Otvorila som chladničku a pohľadom prechádzala po veciach, čo sme tam mali. Nakoniec som ju so znechutením zatvorila. Pootvárala som všetky skrinky, až kým som nenašla čo som hľadala. Nutellu a slané čipsy s príchuťou octu. S víťazoslávnym úsmevom som si môj úlovok niesla do obývačky. Prepadajú ma strašne divné chute. Nečudo, však som už v ôsmom mesiaci tehotenstva. S Liamom sa nám to nakoniec podarilo. Spokojne som si pohladkala veľké brucho a nahmatala ovládač od telky.
S chuťou som jeden čips zaborila do nutelly a vložila si ho do úst. Och, to je kvalitka. Asi po polhodine môjho maškrtenia mi zazvonil telefón.
"Dopekla," zamrmlala som a natiahla sa poň na stolík. Špinavé prsty som si utrela do trička, aj tak budem prať. Nebojím sa, že by som spadla do práčky, pretože s mojím terajším objemom by som sa tam ani nezmestila.
"Áno?"
"Ahoj láska," ozval sa Liam.
"Och, ahoj," usmiala som sa.
"Čo robíš?" spýtal sa a cítila som, že sa tiež usmieva.
"No vieš, len tak pozerám telku."
"Aha. Veľmi mi chýbaš, ty aj naše maličké. Chcel som ti iba povedať, že zajtra som doma, budeš ma čakať?"
"Aj ty nám chýbaš," začala som a cítila som, ako ma bábo jemne koplo. Ako by aj ono cítilo svojho ocka. Všetko sme nakúpili v neutrálnom, nechceli sme vedieť, čo to bude, necháme sa prekvapiť. "Samozrejme, že ťa počkám, teším sa na teba."
"Aj ja. Počuj, musím končiť, Paul sa po mne zháňa. Milujem vás."
"My teba viac," poslala som mu pusu a zavesila.
Bolo to ich posledné svetové turné. Rozhodli sa, že sa budú venovať svojím rodinám a kariéru povesia na klinec. Nemohla som cestovať s nimi, takisto ani El, ktorá sa starala o malé. Iba Nicole bola ich sprievodca.

Na letisku už chalanov čakala poriadna fanúšikovská základňa. Posledná rozlúčka.
Nedočkavo som prestupovala z nohy na nohu a pohľadom hypnotizovala dvere. O chvíľu sa mali otvoriť a mal z nich vyjsť môj milovaný. Vedľa mňa stála Eleanor s malým Elijahom na rukách. Nicole s Niallom leteli do Írska, budeme s nimi neskôr.
Dvere sa pomaličky otvárali a začali z nich vychádzať ľudia. Postavila som sa na špičky, na ktoré som si už pomaly nedovidela a vyzerala ho v dave. Zazrela som známy účes Louisa, ktorý sa rozbehol za El. Za ním nasledovali Harryho kučery a Zayn, ktorý mal na hlave výnimočne čapicu a za ruku za sebou ťahal nejaké dievča. Mávla som nad tým rukou, viac zistím neskôr. Nakoniec som našla tie čokoládovo hnedé oči. Len čo ma Liam zbadal, pustil kufor a nahodil beh alá olympíjsky šprint. Predieral sa davom smerom ku mne a fanúšičky divo jačali.
"Láska!" schytil ma do náručia a zatočil sa so mnou, čo bolo dosť obtiažne s mojím obrovským bruchom.
"Liam, pusti ma, som ťažká!" smiala som sa.
Položil ma na zem a sklonil sa k môjmu brušku.
"No ahoj maličké. Dúfam, že si poslúchalo mamičku, kým som bol preč," prihováral sa mu a pritom mi ho oboma rukami hladil. Zo strany fanúšičok sa ozvalo zborové ooo.
Na tvári sa mi rozhostil blažený úsmev. Naša rodina je pokope.

O mesiac
V ten večer som bola aj s ostatnými v kuchyni. Zayn vytiahol Liama von so slovami: "Možno máš poslednú šancu," a keď videl Liamov výraz dodal: "Neboj sa, dnes určite neporodí." Nakoniec sme zistili, že tá Zaynova 'tajomná neznáma', ktorá bola s ním na letisku je nejaká Taylor z Ameriky. Ževraj sa ľúbia a teraz spolu bývajú, no nedávam tomu veľmi veľkú šancu.
Nevedela som, kam s Liamom idú, hádam nie ďaleko, predsa len keby niečo.
Eleanor uspávala malého, Niall s Louisom sa napchávali a Hazza niečo zúrivo ťukal do mobilu.
Zrazu začali neobvykle silné kontrakcie. Upokojovala som sa, že to nič nie je. Louis si išiel napustiť vodu do umývadla, vedľa ktorého som stála a zbadala som na zemi malú mláčku.
"Louis, to si utrieš," zasmiala som sa. Ale potom mi úsmev zamrzol, ako som zbadala, že to kvapká zo mňa.
"Elizabeth, ja nechcem robiť paniku, ale... myslím že ti odtiekla plodová vodáááááá!" vykríkol Louis a začal ako splašený pobehovať po kuchyni.
Prudko som dýchala a snažila si spomenúť, čo ma učili na kurze, no mozog som mala ako vygumovaný. Liam, napadlo mi. Rýchlo som vytáčala jeho číslo, zatiaľ čo Niall mi šiel po tašku s vecami. Harry sa už obúval a vydal sa smerom k autu. Zatla som zuby, a do očí sa mi od bolesti nahrnuli slzy. Nezdvíhal mi to. Skúsila som ešte Zayna. Po piatom zazvonení som to chcela zrušiť, keď sa ozvalo veselé "Vasapnin'?"
"Zayn, aargh, kde ste?" precedila som pomedzi zuby. Zozadu som počula hlasnú hudbu.
"No, v Birminghame. Čo sa deje, hádam ner..." Nestihol dokončiť, keď som ho prerušila.
"V Birminghame? ČO dopekla robíte v Birminghame?!"


Písala som to pri hokeji, tak sa nedivte, že je to ehm... ja neviem... čudné? :D Nie som s tým spokojná, ale čo už? :)

12 komentárov:

  1. VELMY PENEEE a dufam že to ešte neni koniec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aaaahahahaa :D smejem sa ako retard! :D keďže mám momentálne veľmi dobrú náladu, absolútne mi nevadí, že si to nedokončila...ale ten pocit po chvíli pominie, takže, šup šup! :D
    BTW, "Vasappnin?" "Zayn, aargh, kde ste?" "No, v Birminghame. Čo sa deje, hádam ner..." "V Birminghame? ČO dopekla robíte v Birminghame?!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD viem si to dokonale predstaviť :D taký pripitý Zayn... no proste úžas! :D :D :D :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kde súúúúú??????????? v Birminghame?!!?!?!?!?! čo ti práši, noooooooo wáu :D akže som zvedavá ako jej toto vysvetlia!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. že brutááál :) dokonalé, ale načo sa trepali dakam do riti do Birminhamu??? geniálne, inak sa smejem :D



    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krása, ale rýchlo ďalšiu, akurát v tom najlepšom si prestala ;DD som zvedavá či to bude chlapec alebo dievča :)) typnem si, že dievčatko...

    OdpovedaťOdstrániť