pondelok 12. marca 2012

Strange Way Of Life 8.

Teraz zase jeden diel z pohľadu Beth :) Nebojte sa, s Nicole to ešte rozviniem, ale toto som už mala rozpísané, tak som to sem hodila ;)
Ehm, neviem či ste čakali, že hneď v prvých častiach sa budú oblizovať a podobné veci, ale nemala som to tak naplánované, tak dúfam, že som vás nesklamala :D :)
A nezabudnite na komentáár ;)♥


V jedno „krásne“, upršané ráno ma zobudilo húkanie budíka. Rýchlo som ho vypla a zaborila si tvár do vankúša. Pomaly som sa postavila z postele a takmer okamžite som si sadla naspäť, lebo sa mi neskutočne zatočila hlava. Preglgla som a zaplavil ma odporný pocit bolesti hrdla. Musím ísť k doktorke. Úžasné, fakt to milujem. Ledva som na seba navliekla džínsy a tričko. Odtackala som sa do kúpeľne, rýchlo si vyčistila zuby a vlasy zopla do voľného drdolu. Nicole bola v práci a ja som zavolala Annie.

Ešte zavolám chalanom, boli sme totiž dohodnutí na večer. Vytočila som Harryho číslo. Zdvihol mi to po dvoch zazvoneniach.
„Ahoj Harry, počúvaj dnes večer neprídem, musím ísť k doktorke, cítim sa ako po opici,“ zašepkala som slabým hlasom.
„A ako tam chceš ísť?“ spýtal sa a asi prepol na reprák lebo som počula zo zadu hlasy.
„No však metrom, ako asi?“
„To teda nie, nenecháme ťa v takomto stave ísť metrom,“ počula som Liama, „Počkaj vonku, Louis ide po teba.“
Prikývla som a potom som si uvedomila že ma nevidia, tak som iba šepla dobre a zrušila.
Nemala som ani chuť na jedlo, tak som zamkla byt a pomaly zišla dolu schodmi. O pár minút predo mnou zastalo auto, nastúpila som a pozrela na Louisovu zamračenú tvár. 
„Vážne vyzeráš hrozne,“ poznamenal.
„No haha, ako keby som nevyzerala tak aj predtým.“
Iba sa usmial a to bol zvyšok našej konverzácie. Asi bol na mňa ešte naštvaný za to čo som mu urobila. Ale nemal si začať. 
________________________________________________________________________________
Spomínala som na to popoludnie, bol to jeden z tých dní keď som nemala čo robiť. Bola sobota a Nicole už mala niečo na pláne, tak som sa sama pozvala do domu chalanov. Neboli veľmi prekvapení, keď ma uvideli stáť vo dverách, objavovala som sa tam často. Hodila som sa na gauč v ich obývačke a upriamila moju pozornosť na telku, kde dávali Harryho Pottera.
Niall s Liamom boli ako vždy v kuchyni, neviem čo robili, ale šíril sa odtiaľ čudný zápach, dúfala som, že nevyrábajú bombu. To by sa na nich tak hodilo. Harry s mokrou hlavu behal po dome a hľadal ponožku a Louis so Zaynom čumeli na telku. Zobrala som zo stolu tablet a nalogovala som sa na Fajsbúk.
 Až mi skoro oči z hlavy vypadli, keď som zbadala 199 upozornení. Bola som pooznačovaná na nejakých debilných fotkách a navyše to boli upozornenia z olajkovania všetkých fotiek v mojich albumoch. 
„Louuuiiiiiiiiiis!!!!“ zrevala som na celý dom. 
Z kuchyne sa vytrčila Liamova hlava a Harry ustrnul uprostred pohybu. Zayn sa začal neskutočne rehotať a ja som zazrela na Louisa, pričom mi hlavou blysla fráza „Keby mohol pohľad zabíjať.“ Aj on sa začal smiať a ja som iba prevrátila oči s tým, že toto mu nedarujem.
Keď všetkých prešli záchvaty smiechu ponorili sa do svojich činností. Louis sa išiel do izby prezliecť, pretože mal ísť von s Eleanor. Uvidela som na stolíku jeho mobil a už sa mi v hlave začal rysovať diabolský plán. „Pomsta bude sladkáá,“ zasmiala som sa v duchu. Otvorila som si jeho kontakty a začala svoju prácu. Rozhodla som sa premenovať všetkých na postavy z Harryho Pottera. Ja viem, že? Som skrátka génius.
Seba som samozrejme dala ako lorda Voldemorta. Eleanor som premenovala na Ginny a Louisovu mamu na Lunu Lovegoodovú.
Takto som pokračovala, až kým sa mi neminuli nápady. Práve vtedy došiel Louis do obývačky a keď ma uvidel ako sa usmievam na jeho mobil, mali ste vidieť jeho výraz. 
„Čo si to spravila?!“ zakričal.
„Čože? Ja nemám potuchy o čom točíš,“ smiala som sa.
„Čo sa zase deje?“ spýtal sa Harry.
„Ešte neviem, ale ona mi niečo spravila,“ povedal Louis.
„Aspoň sme si fifty- fifty,“ bránila som sa.
„Omg, povedz, že si nepísala Eleanor a predstierala že si ja,“ povedal so zhrozeným výrazom.

Jeho mobil mi začal vibrovať v ruke a ja som tam zbadala meno Ginny Weasleyová.
To ma totálne dostalo a rozrehotala som tak, až som sa váľala po zemi. Chalani na mňa iba kukali a Louis mi vytrhol mobil z ruky. Keď to uvidel, zajačal a začal na mňa kričať, že kto je Ginny Weasleyová. Zdvihol to celý červený v tvári a začal konverzovať s Eleanor.

„Dajte na to!“ skríkla som na chalanov, keď som im vysvetlila, čo som spravila.
________________________________________________________________

Louisove auto zastalo pred ordináciou.
„Idem s tebou, alebo ťa počkám?“ spýtal sa.
„Nie, nemusíš, zvládnem to,“ odpovedala som.
Bola to iba obyčajná chrípka, zastavila som sa ešte v lekárni a sadla k Louisovi.
Auto sa pohlo, a zistila som, že ideme úplne opačným smerom ako bývam.
„Louis, kam to ideme?“ spýtala som sa ho...




1 komentár: