piatok 16. marca 2012

Strange Way Of Life 12.

Čitateľky moje prinášam vám novú časť, čo sa zrodila v mojom mozgu. Myslela som, že ju už ani nepridám :(
Mala som taký v pohodičke deň, nohy vyložené, ohrievala som sa na slniečku. A že idem si zabehať. No a to by som nebola ja, keby nestratím kľúče. Uvedomila som si to až keď som bola skoro doma, tak som musela vrátiť. Keď som konečne došla, zničená jak keby ma prešiel kamión, čakala ma matka, že či si neviem zobrať mobil. Nestačí jej napísať odkaz!
Tak ma prešla všetká chuť písať, no nakoniec som sa prekonala. Zajtra to vidím na miernu svalovicu.
P.S.: Strašne ďakujem všetkým, ktorí to komentujú a čítajú, že si nájdu čas na tieto moje výmysly :)♥♥♥♥
P.P.S.: Prepáčte, že som sa tu rozkecala a že je táto časť taká čudná :)


Beth

S Nicole sme sa rozhodli ísť na víkend domov. Teda, domov ako domov, skrátka do nášho rodného mesta. Chalani prídu až o týždeň, a s rodinou sme sa nevideli už dlho. Našťastie, či nanešťastie? som jedináčik. Nikdy mi to nejak neprekážalo, mala som dosť kamarátov a vystačila som si aj sama. Akurát potom tých domácich prác bolo trošku viac. Zato Nicole mala staršiu sestru, ktorá bola poriadne uletená.
Tak sme si pobalili pár vecí a prišli sme do Holmes Chapel. Nelúčila som sa s Nicole, uvidíme sa ešte neskôr. Otvorila som vchodové dvere a zrazu sa na mňa vyvalila kopa ľudí. Zvraštila som čelo, my niečo oslavujeme? Boli tam moji ujovia, tety, bratranci a sesternice.
"Vitaj doma dcérka!" zoširoka sa na mňa usmievali rodičia. "Trochu oneskorené oslávenie tvojho prijatia, snáď ti to nevadí."
Zamračila som sa ešte viac. Dobre vedia, ako neznášam oslavy. No budiš, som tu raz za čas, tak si to nebudem kaziť. Nahodila som falošný úsmev a už som prechádzala z objatia do objatia. Ledva som vyšlapala do izby s dvoma malými sesternicami zavesenými na mojej nohe. Snažila som sa zapájať do debaty, ktorá prechádzala od školy k rôznym témam. Konečne všetci odišli. Hlava mi kvickala na rameno, a s prižmúrenými očami som sledovala otca, ako si hladká brucho a mrmle, že už sa nikdy neobžerie. Mama si pilníkovala nechty a snažila sa ho presvedčiť, aby prešiel na diétu. Dala som im teda dobrú noc a zalahla do čerstvo navlečených, voňavých perín.
Asi uprostred noci som sa zobudila na čudné zvuky vychádzajúce z prízemia. Nenapadlo ma nič čo môžem zobrať na obranu, tak som si iba na prsia pritisla vankúš. Aj keď tým asi ťažko niekoho omráčim. Zakrádala som sa do kuchyne a tam som zbadala siluetu nejakého človeka, teda skôr iba nohy, vytŕčajúce spod chladničky. Samozrejme.
"Otec! Čo tu robíš? Tak som sa zľakla! Mohla som si myslieť, že to tvoje "už sa nikdy neobžeriem" nedodržíš! Navyše, máš problém s cholesterolom a nedáš si povedať!"
"Už si ako tvoja matka. Ja som si prišiel dať iba niečo ľahké, nemohol som spať," vypúlil na mňa oči.
"To niečo ľahké je tá slanina, ktorú práve držíš v ruke? A prečo asi nemôžeš spať? Nemal si sa prežrať."
"Však ja už odchádzam," frflal a pomaly sa vyšuchtal z kuchyne.
"Tá slanina!" zvolala som za ním.
S neochotným výrazom mi ju podal a odobral sa spať. Keď už som bola dolu, siahla som do mrazničky a dúfala som, že tam bude ešte nejaká zmrzlina. Mám šťastie, v duchu som sa zaradovala. Usadila som sa na pult, vedľa drezu a sledovala, ako oblaky putujú po oblohe. Slabý mesačný svit zo všetkého vytiahol farby a odrážal sa od chladnej vody nášho jazierka v záhrade. Myslela som na to, ako doň raz Harry spadol. Bolo to práve vtedy, keď som ho naháňala s tou hadicou. A potom že nesmej sa mu. Zaborila som lyžicu do úžasnej čokoládovej zmrzliny a strčila si ju do úst. Hneď som si spomenula na Liama a jeho čudnú fóbiu z lyžičiek. A na Nialla a jeho jedenie. Louisove žartíky mi tiež už chýbali a navyše tým, že Zayn bol preč som nemala stály prísun lakov na vlasy a nebola som nútená obzerať sa v každom zrkadle.
Sťažka som si vzdychla a myslela na to, že bude lepšie...

5 komentárov:

  1. perfektna cast ako vzdy... a ta tvoja prihoda ma rozosmiala ani nevies ako... inak kludne sa na zaciatku rozkecavaj ja to tak rada citam taketo intro <3




    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to fakt dobré :) fakt! teším sa na ďalšiuuu :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne...těším se na další díl...♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prečítala som si to až teraz.. skvelé ;) love it :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oooooooh :) krásnô, také živé opisy, dokonale si to viem predstaviť :*

    OdpovedaťOdstrániť