piatok 26. apríla 2013

Zoznam na Apríl.

Keď som si asi minútu búchala hlavu o stenu, kamarátka sa ma spýtala, či mi šibe a moja jediná odpoveď bola JA NEVIEM. Tak mi povedala "veď im napíš, že nemáš maximálne múzu." Tak vám píšem. 

Budete sa príliš hnevať, alebo stratím ďalších čitateľov, keď sem časť pribudne až v nedeľu/pondelok? Lebo aj tak myslím, že záujem pomaly upadá, pri predošlej časti bolo iba päť komentárov. (čo určite nebola výčitka, niee)
Nechcem aby som do tohto príspevku naťukala iba tri vety a koniec, preto som vymyslela takú vec, že Zoznam na ... (určitý mesiac) Proste vám napíšem knihy/ pesničky/ filmy... čo som v ten mesiac čítala/ videla/ počula... a odporúčam to aj vám:) 
Taže to vyskúšame Zoznamom na Apríl a pekne mi napíšete do komentáru, či to mám spraviť zase nabudúce alebo nie:) 

Kniha:

Výnimočná - dobrodružný román, ktorý ma doslova pohltil. Prečítala som ju za pár hodín, nemohla som sa od nej odtrhnúť. Možno to nie je každého šálka kávy, ale určite sa bude páčiť milovníkom fantasy a dobrodružstva:)

Film: 

Vieem, vyšiel pred dvoma rokmi, ale videla som ho iba nedávno a zamilovala som sa. Dôvody? a) Max Irons, b) skvelé spracovanie, c) Max Irons :D 

Album: 

Fall Out Boy are back!! Som nadšená a samozrejme zbožňujem nový album, nové pesničky, spoluprácu s Eltonom Johnom a proste, ach... :)

Song: 

Still Into You od Paramore. Aj tí sú tu konečne s novým albumom, ľúbim to a počúvam stále dookola:)

Herec:

Tom Hiddleston - vysoký, úžasný, talentovaný a navyše Brit:3 hral vo filme Thor, The Avengers, War Horse...

A napokon, citát: 

Takže čakám komentáre, napíšte mi napríklad čo by som sem ešte mohla potom pridať, alebo či to nemám robiť vôbec:) a chcem vedieť zase veci čo by ste odporučili vy mne, hlavne sa ozvite!! :)
Lovee yaa:)

7 komentárov:

  1. Ja osobne si na časť počkám! :) Čitateľov určite nestratíš.
    A takéto články sa mi páčia, takže budem rada ak budeš nejaké pridávať :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. naprosto souhlasim s komentářem nademnou, takze nevim co bych vic napsala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prepáč, že som v poslednej dobe veľmi nekomentovala, nejako na to nevyšiel čas :/ Ale nie je dôvod, aby si si hlavu búchala o stenu! To by mali tí, ktorí majú blog cez dva roky a 2 komentáre pod článkom :) Čo určite nie je tvoj prípad, máš úžasných čitateľov :) A ja osobne budem čakať na ďalšiu časť aj dva týždne, stále je to lepšie ako niečo narýchlo načarbať :D
    Chcela by som sa ešte trošku vyjadriť k článku...
    Strašne STRAŠNE ma zaskočil výber knihy, keďže tú sériu veľa ľudí nepozná, za čo by sa aj mali hanbiť :D Je to najdokonalejšia kniha na svete, už len kvôli Poovi, že? :3 ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Asi si pozriem RRH, lebo:
    a) Max Irons
    b) Max Irons
    c) Max Irons
    Žeriem toho chlapa úplne najviac. :3333 ♥
    Ďakujem ti za super tip(y), na časť sa teším a...nech žije Max! :D:D
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Katie, ja si rada počkám na časť, lebo viem, že bude úžasná a super, ako vždy! a takéto články sa mi páčia, kľudne v tom pokračuj a strašne sa mi páči ten citát, momentálne ma úplne vystihuje ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Knihu mám ale nečítala som ešte....Nevidela som ten film, ale MAXA milujeeeem!!!
    FOB ...bože však to nestačia slová chvály na ich meno!

    OdpovedaťOdstrániť