piatok 12. apríla 2013

Life Goes On 08.


Say it, let's be alone together
We could stay young forever
Scream it from the top of your lungs


Louisiana

Bola som obklopená toľkými papiermi, že už som ani nevedela ako vyzerá môj kuchynský stôl bez nich. Niežeby som sa obťažovala niečo z toho si prečítať, ale najmenej polovicu z nich som musela popodpisovať. Lekárske potvrdenia, niečo o zodpovednosti, poznámky od Paula (tých som sa hrozila najviac), až sa mi z toho točila hlava.
Skutočne som mala záujem stráviť všetok čas nad tými poučnými a veľmi dôležitými papiermi. Ha. Fakt. A čo iné som mala robiť?
Správne.
Vykašľala sa na to a namiesto toho som mala s Nathanom maratón Star Wars filmov. V izbe na mňa čakal prázdny kufor a rozhádzaná skriňa, zatiaľ čo sme ležali na bruchu pred televízorom a ohadzovali sa popkornom.
Preto moje balenie bolo doslova na poslednú chvíľu. Cháp ako, pobiehanie po celom byte, telefonáty s Paulom, otcom a hlavne panikárenie, čo potom zahŕňalo aj nervózneho Nathana.
Keď zazvonil zvonček ešte stále som v pyžame a neučesaná sedela na kufri a snažila sa ho zapnúť.
„Pozrite, tento zodpovedný a seriózny človek na nás bude dávať pozor,“ komentoval Liam, len čo som im otvorila a šprintovala späť do izby dať sa do poriadku.
„Buď ticho a pomôž mi s kufrom!“ zakričala som naňho. Natiahla som na seba úzke džínsy a prvé tričko, čo som chytila, potom si kefou prebehla vlasy a začala si umývať zuby. Napriek tomu že už bola tma som si na oči dala slnečné okuliare, dioptrické si strčila do tašky spolu so šošovkami, tabletom a mobilom a pre istotu posledný krát skontrolovala moju izbu.
„Aha, celebrita sa objavila,“ počula som Louisa, keď som poloslepá vošla do obývačky. Ukázala som mu prostredník a videla, ako so smiechom nasleduje Zayna von z dverí.
Harryho som nezazrela, ani Nialla, iba Liama, ktorý sa snažil dostať môj kufor na chodbu.
„Hej, opatruj sa tam, dobre?“ Nathan mi položil ruky na plecia, no ja som ho iba rýchlo objala.
„Budem, dúfam, že to zvládnem.“
„Samozrejme. Zavolaj mi.“
„Ak nezabudnem. Ľúbim ťa, Nate.“ Venovala som mu pusu na obe líca a vybehla za chalanmi práve vtedy, keď sa zatvárali dvere do výťahu.
„Čo v tom máš?“ spýtal sa Liam, a pobúchal rukou po kufri.
„Vieš, len základné ve–“ zastavila som uprostred vety a vytreštila oči. „Doriti! Naše letenky!“ Hekticky som začala prehrabávať Paulove poznámky a ostatné papiere v taške, keď mi nimi Zayn zamával pred nosom.
„Tvoj brat povedal, že na ne pravdepodobne zabudneš,“ usmial sa na mňa a ja som si ich s výdychom vložila do tašky.
„Vďaka.“
„To teda pekne začínaš,“ poznamenal Louis s úškrnom.
„Aj ja som len človek, pán dokonalý.“
Štuchol mi do pleca, a cestou k autu sme sa doťahovali, potom som pomohla Liamovi naložiť môj kufor do kufra čierneho minivanu.
„Hovoril si niečo chalanom?“ spýtala som sa ho potichu.
„Iba že by sa mali snažiť byť milší.“
„Nemusel si.“
„Ja viem,“ usmial sa na mňa a postrčil ma dozadu k Niallovi bez výrazu. Pred ním sedel ofučaný Harry, a musela som si zahryznúť do jazyka, aby som niečo nepovedala. Na letisku som sa však neudržala, a pichla doňho prstom.
„Čo je?“ otočil sa na mňa.
„Ja len, že či sa náhodou nechystáš vyfučať. Chápeš, ako balón.“ Prevrátil na mňa oči a Louis ku mne otrčil dlaň, po ktorej som mu s úsmevom tľapla.
Zamierili sme k check-inu, kde som tej tete v uniforme otrčila naše doklady a odovzdali sme kufre. Všimla som si, že ten môj nebol ani zďaleka najväčší.
„Dievčence potrebujú asi viacej vecí, čo?“ podpichla som Louisa a to bol začiatok ďalšej štuchacej vojny.
Možno to nebude nakoniec až také zlé.

Nepáči sa mi to, but whatever:) Mám také divné poradie, ďalšia časť by mala byť z pohľadu Will, ale ešte vôbec neviem:) Keby ste len udržali tie komentáre, lebo by som musela začať s vyhrážkami:) Loove you♥

15 komentárov:

  1. Len tá predstava ako sleduje s Nathanom Star Wars. A potom ten Liam s neskutočnou iróniou v hlase rozrážajúc dvere jej bytu. Pche ! :D Som sa posmial. Júúúj to bude pošťuchovania a idiotín ktoré budú robiť :D Navyše aj ty si obeťou môjho srdca ;) :D xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak dokážem vymyslieť, určite idiotiny robiť budú! :D
      no môžem povedať, že jedno z našich sŕdc skončí zlomené... (určite to, ehm, nebude tvoje, a určite nie, ehm, kvôli tejto poviedke:D) juust kidding(or maybe not?) ;))

      Odstrániť
  2. akože áááááá :)) dokonalé to je :D fakt! :D teším sa na dalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Awh, aj ja sa teším :D ďakujem:) -Katie

      Odstrániť
  3. Supr checkuju to tady už od rána a konečně jsem se dočkala ;DDD Trpělivost růže přináší....no a v tomhle případě je to celý květinářství !;DDDDD už se těším až si bdou s Louim ze všech dělat prču ! (aspoň doufám, že budou !;DD).
    Efká (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, môžem vidieť to kvetinárstvo? :D budú veru, Louis a Louisiana:D:)) -Katie

      Odstrániť
  4. :D :D Na tom s tým kufrom som sa dobre zasmiala. :D :D Fakt by ma už zaujímalo, čo je Horanovi, takže očakávam vysvetlenie! 3:D
    Je to úžasné, babe. xx
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo ešte si asi počkáš, Horan bude mystery character:D
      Thanks, love:) -Katie

      Odstrániť
  5. Och, Louisiana sa mi začína páčiť :D Úplne som sa do tejto poviedky buchla, strašne sa teším na Afriku a všetky nástrahy, ktoré nám pripraví :D Dopredu viem, že to bude absolútne úžasné a to nemusím mať ani žiadne nadprirodzené schopnosti :3 ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trochu sa tej Afriky obávam, ale tak hádam to dobre dopadne:D (ehm, ako pre koho, ehm:D) každopádne by sa to nemalo točiť iba okolo Afriky, ale aj potom, ešte uvidím :) ďakujem;))
      P.S.: Ale mohla by si mi vyveštiť že čo bude v ďalšej časti:Dd -Katie

      Odstrániť
  6. Chcela som komentovať už skôr, ale z nejakého neznámeho dôvodu mi to nejde... Tak som Anonym -_- :D
    Časť je super... :D
    Najviac sa mi páčila časť s tým kufrom a ešte aj s tými letenkami :)) :D
    Mima

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem prečo ti to nešlo pozriem to keď budem doma:) vďaka:)) -Katie

      Odstrániť
    2. Už je to v pohode :))
      Asi nejaký blbý výpadok alebo čo, pretože mi to nešlo na viacerých blogoch -_- :)

      Odstrániť
  7. Katie, však toto je úžasná časť, to ako sa tam navzájom podpichujú a dobiedzajú a s tými letenkami, to bolo super, teda celá časť bola super! Teším sa na ďalšiu ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť