streda 17. apríla 2013

Life Goes On 10.


Why does it feel so good but hurt so bad
My mind keeps saying
Run as fast as you can
Troublemaker


Louisiana

Dobrá nálada mi vydržala cez všetky Duty Free obchody za pasovou kontrolou, kde som si kúpila časopis do lietadla. Zatiaľ čo Louis, Zayn a Liam išli hľadať niečo pod zub, zostala som s Niallom a Harrym sedieť na nepohodlných kovových sedačkách. Obaja mali v ušiach slúchatká, a tak som si vytiahla tablet a prebehla si náš plán na prvý deň v Ghane.
Prerušilo ma až zapišťanie, ktoré očividne počuli aj chalani cez ich hudbu a obaja si zložili slúchatká so zamračeným výrazom na tvári. Všimla som si, že sa naším smerom blížia tri dievčatá. Harry vyčaroval falošný úsmev, no Niall sa zdvihol a odkráčal na druhú stranu. Chcela som naňho zakričať, radšej som si však zahryzla do jazyka.
Odvrátila som zrak a pozrela naspäť na tablet, predstierajúc, že sa ma to netýka. Aj tak ku mne doľahol útržok rozhovoru.
„S Will ste boli skvelý pár.“
„Áno, je škoda, že ste sa rozišli.“
„To je teda škoda,“ zamrmlal Harry, očividne bez nálady.
„A už nebudete spolu?“
„Nie, nebudeme,“ precedil pomedzi zuby.
„Ako vôbec?“
„Vôbec.“
„Och, ale mohli by ste.“
Prevrátila som oči, a rozhodla sa zasiahnuť. Tašku som si prehodila cez plece a zastala pri Harrym. „Mali by sme ísť,“ povedala som stroho. Tie tri si ma premerali, akoby som bola niečo odpudivé, no Harry sa postavil a za lakeť ma potiahol preč.
„To kto je?“ počula som ešte za sebou. „Rozišli sa s Will kvôli nej?“
Od Harryho neprišlo ani slovo. Iba ma pustil a pridal do kroku.
„Nemáš za čo,“ zamrmlala som, skôr akoby pre seba. Dúfala som, že ostatných nájdeme, pretože práve ohlásili náš let. Vtedy sa našťastie objavili, Niall sa s nejakým sendvičom vliekol za nimi a Louis priskackal ku nám. „Čo je zase vám dvom? Pobili ste sa?“
„Ja som vedel, že vás nemám nechávať samých,“ vzdychol si Liam.
Obaja sme zaryto mlčali, a Louis ma objal okolo pliec. „No tak, slečna Louisiana, trochu...“ zastavil uprostred vety a vyvalil oči. „Louis... Louisiana!“ vykríkol, „my máme rovnaké mená!“
Nemohla som zabrániť smiechu, čo sa mi vydral z hrdla. „Ale pozrime sa, hotový Sherlock Holmes z teba. A teraz poď, lebo nám uletí lietadlo.“
...
Prvá trieda. Veľa miesta. Let je hotový raj. Ale to len v tom prípade, že nemáte vedľa seba niekoho, kto na vás zazrie, keď sa pohnete čo i len o milimeter. Nevedela som, čo som zase urobila, ale Niallov výraz napovedal, že asi niečo zlé.
Snažila som sa sústrediť na malú obrazovku, kde som si pustila Big Bang Theory, ale každú chvíľu som vrhla na Liama za mnou zúfalý pohľad. Keď som si všimla, že Harry odišiel na záchod, rýchlo som sa presunula vedľa neho.
„Čo som mu zase spravila?“ zašepkala som mu do ucha, potom čo som mu z neho vytrhla slúchatko.
Povzdychol si. „Prepáč Ana, netuším.“
Prehrabla som si vlasy a pozrela na Louisa po mojej ľavici, ktorému sa hlava odkväcla na rameno a s pootvorenými ústami potichu chrápal. V hlave sa mi začal črtať plán...

Prepáčte, že len taká kratšia, ale naozaj sa na viac nezmôžem. Meditovala som nad tým surovo dve hodiny, a je to bieda:D V piatok by mala byť ďalšia, podľa múzy:) a ešte ak si budem musieť oči podopierať zápalkami, nič zo seba v takom stave nedostanem:D ;)

11 komentárov:

  1. Je to úplne bombové,parádne,skvelé,očarujúce...a ešte by som sem mohla napísať kopu prídavných mien.... ;) už sa teším na ďalšiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Harry a Will sa rozišli?! :/ Čože?! Nie!!! Že ich dáš opäť dokopy? že? :) A čo je s Niallerom? juuuj má svoje dni alebo čo?! :D kedy už bude piatok?, neviem sa dočkať ďalšej časti, držím palce pri písaní, aby aj ďalšia časť bola taká super, ako je táto ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skús si znovu prečítať prvú časť, Harry a Will sa (zatiaaľ:D) nerozišli :) Niallerovi v mojej hlave dám facku, hádam sa do nejakej dvadsiatej časti spamätá :D ďakujeem, budem sa snažiť;)) -Katie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krása :) Napísala si to úplne dokonale, tie dve hoďky meditovania stáli za to ;D A teraz som si všimla, že mám asi o jedno koliesko menej, pretože ma nenapadlo, že Louis a Louisiana majú rovnaké mená -_- Ešte aj Tomlinson na to prišiel skôr :D Trošku ma mätie to Niallovo správanie, ale to sa časom vysvetlí :)
    Je 14:37. Začínam odpočítavať minúty do piatka :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne to tiež doplo len nedávno, nič si z toho nerob :D jasné, že sa vysvetlí, ďakujem:)

      Odstrániť
  5. jeeeej :) to je také dokonaléé :) :3 neskutočne krásne :)) teším sa na ďalšiu :) :D a ten Niall .. ma to trochu mrzi ako sa k nej sprava.. ale nechapem že čo mu urobila .. -_- :D neskutočne sa teším na ďalšiu :) dufam že bude čo najskor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď práve toto, že ona jemu nič neurobila:) všetko sa dozviete v pravý čas :) vďakaa;)

      Odstrániť
  6. Časť som prečítala o 6:00 včera ráno. Komentujem teraz :D No super, že ty chceš zapliesť Nialla s Louisianou a Haroldom, že ? o.O ! Vidím ti to v texte :D No super proste ;) xxx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sem zvědavá co mu vyvede určitě něco jako padá letadlo nebo ho nějak přemaluje no něco, ale už se těšám!jak pes!;DDD jdu slavit pa(:
    Efká

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ale nooo, Narry, čo ste takí hnusní! :(
    Bohvie, čo máš zasa v pláne, nejako mi to nechce dopnúť. :D Ale to bude asi tým, že som unavená ako pes, takže prepáč za taký strohý a odporný komentár a ešte tak neskoro po pridaní časti. -.-"
    Ale fandím Louisovi a Louisiane, ale neviem, aké meno im mám vymyslieť. :D :D Ale som proste ich shipper, lebo sú spolu úžasná dvojka, mwah. :3
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť