štvrtok 23. augusta 2012

Never Too Late 08.






Harry
Celý čas som sa snažil zostať triezvy, pozoroval som, ako sa Will zabáva s chalanmi. Keď som vkročil do kuchyne s úmyslom uložiť ju do postele, ani ma nenapadlo, že bude až tak opitá. Pomaly som začínal ľutovať, že sme ju na to nahovorili.
Z kútika úst mi zotrela nutellu, a ja som ju automaticky objal okolo chrbta a pritisol sa k nej bližšie.
Pocítiť jej pery na mojich? Nedokážem to ani opísať.
Náš prvý bozk som si rozhodne takto nepredstavoval, chutil sladko, zároveň po alkohole. Will si obmotala nohy okolo mojich bokov a ja som ju zdvihol. Rukami som ju pridržiaval za zadok a ona si prsty zaplietla do mojich vlasov. Prešli mnou zimomriavky a bez prerušenia bozku som ju niesol do mojej izby. Nedokázal som premýšľať nad tým, čo robíme.
Nebolo to správne, ale bolo mi to absolútne jedno. Náš bozk sa prehlboval; nohou som za sebou zakopol dvere a zvalili sme sa na posteľ. Ani som si neuvedomil, že Will sa podarilo rozopnúť si košeľu. Vkĺzla mi jazykom do úst a ja som mierne povzdychol.
Na chvíľu som sa od nej odtrhol a prevliekol si tričko cez hlavu, potom jej malými bozkami posial krk. Na jej kľúčnej kosti som sa jej prisal na jedno miesto, na čo slabo zastonala.
Vo vnútri mňa sa to búrilo, už dávno som po nikom takto netúžil. Hoci Will bola opitá, a pravdepodobne si ráno už nič pamätať nebude, pokračoval som ďalej.
Nahmatal som rozopínanie jej podprsenky a odhodil ju na druhý koniec izby; následne rozopol aj gombík na jej džínsoch. Nadvihla sa, aby si ich mohla vyzliecť, aj ja som sa ocitol len v boxerkách.
Prevalil som ju na mňa, jednou rukou ju hladkal po chrbte, druhou jej prechádzal po nahom stehne. Cítil som, ako ňou prešla triaška a znovu ju vášnivo pobozkal. Keď som prstom zavadil o lem jej nohavičiek, spýtavo som na ňu pozrel. Slabo prikývla a ja som viac nepotreboval.

Will
Ráno som sa zobudila na ostré pálenie slnka cez nezastreté okno. Ťažkopádne som sa posadila, vnímala pri tom búšenie v mojej hlave. Vlasy som mala zamotané, v krku neskutočne sucho. Cítila som sa strašne, jazyk mi pripadal ako zo šmirgľu.
Keď som si pošúchala ospalé oči, rozhliadla som sa okolo. Izbu som nespoznala. Vtedy zo mňa spadla prikrývka a uvedomila som si, že som nahá. Panebože.
Bála som sa pozrieť vedľa seba, a keď som spod vankúša zazrela vytŕčať kučeravú hlavu, obliala ma horúčava. To nie. Nie, nie, nie. Prečo som taká hlúpa?
Spomienky na noc sa mi pomaly vracali, a ja som sa podvedome červenala. To nemôže byť pravda.
Opatrne som pohľadala moje oblečenie, snažiac sa nezobudiť Harryho. Keď som však vychádzala z izby, dverami som tresla príliš nahlas, a počula som, ako sa prudko nadýchol.
Rozbehla som sa po chodbe, natiahla si moje topánky a kabát a vyrazila do chladného rána.
Uvedomila som si, že som na typickej londýnskej ulici s bielymi radovými domami. Bežala som ku koncu, nevšímala si moju bolesť, ani to, že mi je zle, hľadala zastávku metra.
Pri stĺpe s nápisom Underground som zbehla dolu schodmi do tmavej chodby, ruky zaborené hlboko vo vreckách. Kúpila som si lístok, a nastúpila do metra. Bolo plné ľudí v oblekoch, náhliacich sa do práce.
Pevne som sa chytila tyče pri dverách, a oprela sa o ňu čelom. Sťažka som dýchala, ale nemohla som sa na nič sústrediť. Chladný vzduch mi trochu prevetral hlavu, no stále som bola strašne smädná. Čo som to urobila?
Ľudia si ma nevšímali, veď podobné indivíduá určite vidia každý deň. Stavím sa, že som vyzerala trikrát horšie, ako som sa cítila. A to bolo poriadne zle.
Do nosa mi udrela silná vôňa kávy, a mala som čo robiť, aby som sa nepovracala. Vystúpila som na zastávke Hyde Park Corner a zamierila na moje obľúbené miesto. Sústredila som sa na chôdzu a na nič iné. Čo teraz?

Žienky verte mi, ja by som to opísala aj inak, ale hanbila by som sa potom aj sama pred sebou :D Takže len takto mierne :D 
love yooou ;)

15 komentárov:

  1. Super ! Daj dnes jednu ešte ! Prosím :) vieš akoilujem tieto časti ? Úplne najviac...:)


    Lauč

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už nie je múza, zajtra možno? budem sa snažiť, ďakujem ;)

      Odstrániť
  2. toto čo akože má byť? dve kapitoly za jeden deň? nemôžem v sebe potláčať pocit, že sa snažíš byť vždy o kapitolu vopred predo mnou! cssk! ;) poznám ten pocit, keď chceš tie scény opísať podrobnejšie, ale potom si povieš "omg, to nejde!" a nakoniec to nejako trápne ukončíš...toto však každopádne nebolo žiadne "detské klišé" ani nič podobné typu "a započúval som sa do rytmu našich sŕdx, ktoré v tej chvíli bili rovnako"...mám doteraz zimomriavky, ale tak trochu sa ešte neviem prestať smiať z opitého Zayna objímajúceho konferenčný stolík, keďže som len pred chvíľou prečítala sedmičku :D ako, nič v zlom, ale toto prekonalo všetky moje očakávania..a ani nejdem kritizovať že ešte len osmička a už spolu spia, pretože to je... nepodstatné :D (aj keď to unáhlenie zase iba potrdzuje moje slová o naše FFkovej rivalite) ;) každopádne, luv u!♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a vidíš, bolo to za jeden deň v podstate! :D snažila som sa vyhnúť tomu klišé, hádam to nechám na neskôr :D
      ja som to ani nechcela tak unáhliť, ale je to dôležité pre ďalší posun, ver mi :D anyway, som rada, že sa ti to páči :D
      luv uu too ♥

      Odstrániť
    2. neboj sa, viem si dokonale predstaviť ako to máš všetko diabolsky do detailov premyslené, len sa už neviem dočkať pokračovania! ;) ♥

      Odstrániť
  3. Zase ťa musím pochváliť!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Absolútne úžasné! ;)
    Dúfam,že zajtra bude ďalšia časť.. :D :D
    Ani nezaspím :( !!
    Teším sa na ďalšiu a ďalšiu a ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stále ma dostaneš! :) Dobre, že si už s5, nestihla som si nájsť novú psychologyčku :) Neboj, nevymenila som ťa, ty si the best! :D Tiež to máš, tak?? :D Ja sa až hanbím za svoje zošity s... určitými vecami, ale nechcem ich vyhodiť, sú na bezpečnom mieste :DD Puberta..trochu.. ja som crazy od narodenia, takže na ňu to hádzať netreba! :) Prepáč, že som nestihla komentovať NTL 09, mala som nabitý týždeň s kamoškami :) K časti- ľúbim to!♥♥ really, much :) Nepáčilo sa mi ako sa zachoval Harry, no on je taký aj v reáli, čo som počula, videla, čítala a myslela :) Jak hneď zbúchal Will. Veď bola opitá!! Využil šancu.. Nerob sa, žeby si to nechcela Evush :) Maybe.. trošku.. oká, končím! :P
    Lav juuu ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wooow je to úžasné ako stále :D daj ďalšiu prosíííím čo najskôr :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. TO NEMYSLÍŠ VÁŽNE! :O Toto je úplne dokonalé a tá "sexy" scéna! Grr... :D perfektné to je a neviem prečo, ale som rada, že sa spolu vyspali. :D Zaujímavé :D Ja sa takým scénam široko vyhýbam, lebo mi je to úplne že nenormálne trápne ale aj pretože to neviem tak dobre opísať :DDD okej už dosť o "sexy" kecoch :D Proste úžasné! Perfection :*

    OdpovedaťOdstrániť
  8. úúúú, to bolo mega :D No Harry, ten sa nezdá :D jaký akčný :) perfektní boli spolu :) ale to prebudenie, to bolo hnusné :D dokonalá časť :* píšeš dokonalo, ľúúúbim ťa

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ha. Haha. Hahahaha. :D :D :D Ani nevieš, ako som sa tvárila pri čítaní Harryho pohľadu. Ty vole! :D Aké "hanbila by som sa aj sama pred sebou" ?! To malo byť viac! :D 3:) Ach, no, škoda, aj tak som sa rozplývala. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dalsiu!! :-D uz som precitala dve tvoje poviedky a su perfektne! :-) prosim pokracuj v tejto ;-) pises uzasne ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. som neskutocne zvedava na pokracovanie :D kedy bude dalsia?

    OdpovedaťOdstrániť