nedeľa 12. augusta 2012

King For A Day.

Ten nadpis nedáva zmysel, je to len názov mojej aktuálne najobľúbenejšej pesničky...
↓↓↓↓



Bolia ma očii... tie, ktoré som si pred chvíľou odmaľovala asi od kila maskary a teraz nevidím ešte viac -_-
No ale to je jedno, už som homee :) Víkend za mnou, keby ma moja krava BFFF nevyháňala domov, lebo zajtra ide preč, som tam aj dlhšie! :D Ale bolo mi faajn, kopy smiechu, hudby a tanca (skôr hádzania rukami do všetkých smerov), korčule aj hokej sme zvládli :)
Len fuuuck, nemám nič napísané :/ Dnes sa už ani nechystám, ona ma vážne vyčerpáva, som zvedavá, kde budem mať zajtra modriny. 
A absolútne nemám poňatia, ako budem pokračovať v NLT. Dlho tu nebola už žiadna jednodielovka, mám ich rozpísaných veľa, ale nemôžem sa dopracovať ku koncu. S Maruš som si ani nepísala, neviem ako sa to vyvíja s tou našou.
Tak keby máte pre mňa hocičo, pripomienky, otázky, nápady, želania, rozhodne sa mi ozvite! Vážne vás neuhryznem :)
Písala som vám už, ako ma tieto prázdniny ubíjajú? A do školy, fuj stredná, ísť nechcem.
Poväčšine doma, akurát čo som minulý týždeň trochu brigádovala u otca. Mali by sme ísť do Prahy, som vážne zvedavá že kedy. A dúfam, že prídu moje sesternice z Česka, aby som aspoň niečo robila. 
Teraz sa nejak pokúsim poskrúcať na tejto nepohodlnej stoličke, nohy vyložím na parapet, zabalím sa do paplóna a budem sa snažiť lúštiť anglické FF-ky. Potom si spravím kakauko, a budem v posteli zízať doblba, až kým nepríde nejaká myšlienka.


Ajjm soou sorry, zajtra sa pokúsim písať.



Ja viem, že to nikoho nezaujíma, a vy stále zostávate verné One Direction, ale Kellin♥ a James♥. Nie sú úžasní? :)

A zase pár zmysluplných a podporujúcich citátov :D






Milujem sestrinu voňavku, asi jej ju ukradnem, muah :P
P.S.: Aj by som vám napísala komentáre na blogy, ale som na to príliš lenivá. Zajtra, alebo pozajtra alebo niekedy, keď ma to prejde ;)

4 komentáre:

  1. vyrazila si mi timi chalanmi dych :O ojojojjjj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. och o__O chalani, krásni :D citáty, awww! ♥ jajjááj teším na ďalšiu tvoju tvorbu, lebo inak asi neviem zmysluplne komnentovať :D xx

    OdpovedaťOdstrániť