streda 26. septembra 2012

Never Too Late 21.


Zimnú náladu som dostala a výsledkom je toto :D Inak som doma, liečim sa z miernej nádchy a zápalu hrdla :D Ešteže mám takú doktorku, čo ma nechá doma tri dni, dá dvoje tabletky a odporučí veľa spánku ^^ :) Maruš je zamilovaná do tejto časti, soo enjoy♥




Teplo sa mi šírilo z dlaní do celého tepla, keď som pohľadom prechádzala po okolí. Zo vzdialených chatiek preblikávali svetlá, odrážali sa od snehu, a ja som občas uprela pohľad na oblohu posiatu tisíckami hviezd. Nezakrýval ich ani jeden mrak, a pri svetle mesiaca noc nebola až taká tmavá. Čerstvý horský vzduch sa nedal ani porovnávať s tým Londýnskym. Hoci hlad sa zahrýzal popod teplú deku, nejak mi to neprekážalo. Vychutnávala som si každý moment vonku.
Nohy v červených pyžamových nohaviciach s medvedíkmi som skrčila do tureckého sedu a šálku s horúcou čokoládou si oprela o koleno. Po druhom dni strávenom na svahu sa mi oči zatvárali za každým žmurknutím.
Zrazu som pocítila prsty rozčesávajúce pramene mojich vlasov. Pozrela som hore, a zbadala slabo osvetlenú Harryho tvár. Na perách mu pohrával jemný úsmev, keď zamyslene pozeral do diaľky.
Posunula som sa na sedačke, prútené drevo pod mojou váhou jemne zapraskalo. Harry sa posadil vedľa mňa, tiež so skrčenými nohami. Obaja sme mlčali, no ticho nám vyhovovalo. Po chvíli ma chytil za ruku a preplietol si so mnou studené prsty.
„Páči sa ti tu?“ Jeho hlas bol tichý a znel unavene.
„Akoby nie. Je tu krásne.“
„To som rád.“
„Prečo si chcel, aby sme odišli?“
„Už som ti vravel, oddych od všetkého. Myslel som, že máš rada Alpy.“ Povzdychol si a vo vzduchu sa objavil malý obláčik pary.
„Milujem Alpy, tak som to nemyslela. Som rada, že sme tu sami.“
Vtisla som mu do ruky moju šálku a on si z nej vďačne odpil. Nad hornou perou mu zostal kúsok šľahačky, tak som sa nahla a zotrela ju palcom, potom prstom prešla po jeho perách. Nikdy som si neuvedomila, aké sú jemné.
Váhavo som stiahla ruku, a on postavil šálku na malý stolík pred nami. Potom si oprel bradu o moje plece a pozrel na mňa. V očiach mu hrali nezbedné iskričky.
Chvíľu som zaváhala, a než som si to stihla uvedomiť, mal pery na mojich. Boli mäkké a poddajné. Vtisol mi jemný bozk, no ja som chytila jeho tričko a pritiahla si ho bližšie.
Okamžite mi rozohrialo celé telo lepšie, než to dokázala horúca čokoláda.
Pomaly som zabudla ako chutia jeho bozky. Keď sa mi nos naplní jeho vôňou, keď si ruku zapletiem do jeho vlasov, keď ma objíme okolo pása a ja sa poddám.
Brucho sa mi naplnilo tisíckou motýľov. Prstami som prešla po jeho jemnom líci, až na krk a pritlačila si ho ešte bližšie. Uhryzol ma do spodnej pery a vzápätí sa odtiahol. Oprel sa čelom o moje a pozeral mi do očí. Venoval mi ešte jeden bozk na spodnú peru. „Mali. By. Sme. Ísť. Dovnútra.“ Po každom slove mi jemne cmukol na pery. Nakoniec si otrel nos o môj, tak isto ako to robia eskimáci. Okamžite mi to vyčarovalo úsmev a s povzdychom ho chytila za ruku.
„Teším sa na zajtra,“ povedala som, keď Harry zatváral dvere na balkón.
„Máš sa na čo.“ Vzápätí sa otočil s diabolským úsmevom a prehodil si ma cez plece. Zvýskla som a búchala ho po zadku. „Pusti ma Styles!“
„Ooh, baby, ešte!“ vykríkol so smiechom.
Za to si vyslúžil ďalšie rany, až kým ma nezhodil do obrovskej postele. Zaľahol ma a cez oboch pretiahol prikrývku. „Harry... nemôžem... dýchať,“ dostala som zo seba a pokúsila sa ho odvaliť. Pohol sa až po chvíli a so širokým úsmevom dopadol vedľa mňa.
S povzdychom som sa pritúlila k jeho boku a on ma ochraňujúco zovrel v náručí.
„Dobrú noc, Will.“
„Dobrú,“ zamrmlala som so zatvorenými očami...

Dávam to sem len výnimočne, inak si prosííím aspoň 7 komentárikov na ďalšiu časť :-* ľúbim vás♥

14 komentárov:

  1. úplne najviac obdivujem, ako dokážeš všetko tak nádherne opísať :). Ako vždy, krásna časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasná časť :) vážne :) teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. užasnéééééééééé

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och nie len marus ale aj ja :) super je vážne..:) som zvedavá ako to bude ďalej! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Opisujes to úžasné.. nechápem ako ti to IDE ! ;) xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. náááááááááááááááááááááááááááááááááádhera

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Katie! Máš! Ich! Už! Dvanásť! :D Júj, to je také krásne, Alpy♥ Chcem tam ísť! A oddychovať v rozkošnej chalúpke na samom vrchu svahu.. so Stylesom :) Ježiiš, vidíš, čo to so mnou robí?! ;))xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jééééééj neskutocnaaaaa je :-). Zamilovala som sa znova a znova do tvoje j poviedky:) uuuzas:) dalsiu dalsiu dalsiu prosiiiiiim:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. chytro chytro dalsiu... ked ja sa neviem dockat toho ako to bude pokracovat :D

    OdpovedaťOdstrániť