utorok 1. októbra 2013

Spider's Web Of Lies 11.

Enjooy, ladies♥




Horúčkovito prehrabem tašku za účelom vypnúť to otravné zvonenie, zatiaľ čo sa náhlim smerom k šatni, o ktorú sa delím so staršími žiačkami. Konečne moje prsty uchopia mobil, a rýchlo si ho priložím k uchu, kým si hádžem tašku na zem.
„Áno?“ vydýchnem. Už sa nemám kam ponáhľať, ale napriek tomu si nesadnem na lavičku pri stene, namiesto toho si začnem vyzliekať tepláky, čo je s jednou rukou obtiažne, no nie nemožné.
„Finny!“ začujem známy hlas a zmeraviem uprostred pohybu. Och.
„Harry.“ Ani sa nesnažím znieť nadšene, ale príjemne ma prekvapí, že sa naozaj ozýva. „Mám problém,“ dramaticky zmení tón svojho hlasu, a ja s jednou nohou v teplákoch poskakujem dookola.
„Núdzovo emočný stav?“ použijem jeho slová z predchádzajúceho dňa.
„Nie, Finny, toto je vážne. Ja myslím...“ potichu mi ozrejmuje situáciu a ja prikyvujem s tuho stisnutými perami.
„Áno, už len tento fakt ma priam vyvádza z miery, ale pokračuj.“ Priam vidím, ako prevracia očami a vzdychá. Neviem kde je, ani čo robí, ale predstava ako divoký a drzý Harry depkárči zastrčený pod nejakým hrdzavým podvozkom, mi akosi nesedí. Vlastne ani celkom na isto neviem, či je naozaj automechanik.
„Nesmej sa mi. Ja, no, veď vieš, asi mi mešká menštruácia,“ zahlaholí potichučky a ja zadržím dych. Čakám, kým mi do detailov opisuje svoje pocity z búrlivej noci, aj to ako sa bojí, že na to nie je pripravený, kým to pomaličky predýchavam.
„Uhm.“
„Uhm?“
„Kúpim ti cestou test, mamička?“ pýtam sa, ironicky tón nemôže byť zreteľnejší, aj keď som na pokraji výbuchu smiechu.
„Aj krém na bradavky,“ vážne mi oznamuje a ja už to nevydržím a vyprsknem. Zhodnotím svoju situáciu, jednu holú nohu a ponožky s dierkou, keď sa rozhodnem.
„KFC na Coventry Street. Donesiem test, ty príď aj s...“ Než stihnem povedať niečo viac, do šatne sa vovalia tínedžerky, a hlasno začnú diskutovať o nejakom nádhernom chalanovi, čo sa potuloval po chodbách, a niekoho vraj hľadal. Prekrútim očami.
„Pýtal sa na Finn.“ Tá veta ma vtrhne do prítomnosti, smiech mi zamrie na perách, po tom, čo sa všetky pohľady otočia ku mne. S pootvorenými ústami a jednou nohou v džínsoch vyvalím oči, potom niečo nesúvislé zamrmlem Harrymu a zruším ho. Tá situácia by možno aj bola komická, keby mi práve vtedy nešlo vyskočiť srdce z hrude.
„Ako vyzeral?“ spýtam sa opatrne, hoci už tuším odpoveď. Z útržkov prekrikovaných viet si dokážem poskladať jeho výzor, a bez odpovedí na ich otázky rýchlo dokončím prezliekanie, a behom vyletím zo šatne. Prosím, nech ho nestretnem.
Pred školou stojí jeho auto, a ja sa pretlačím popri múre, vyhnem sa mu veľkým oblúkom. Vyrazím po ulici, a tvárim sa, že som si nevšimla, ako sa tmavá Audi pustila za mnou. Pevne dúfam, nech uviazne v Londýnskej premávke, zatiaľ čo dychčiac letím k dohodnutému KFC, ktoré nie je ďaleko od umeleckej školy a naozaj sa nestarám, či tam budem musieť čakať na Harryho. Vlastne už ani neviem, či tam chcem ísť, a premýšľam nad zmenou smeru. Keď sa však ocitnem v ďalšom bloku, musím spomaliť, pretože som vyčerpaná po tréningu, svaly protestujú, tak isto aj prázdny žalúdok.
Opretá o stenu zúfalo sledujem, ako do parkovacieho miesta na druhej strane ulice hladko vkĺzne auto, a vystúpi z neho známa postava. Snažím sa znovu pustiť do behu, no nohy ako z olova ma neposlúchajú, a keď sa mi okolo zápästia obmotajú pevné prsty, nemám už šancu.
„Finn,“ vydýchne zamatovým hlasom, a ja si odmietam priznať, aký účinok na mňa to krátke slovíčko má.
„Nasadil si na mňa stopovacie zariadenie?“ má to vyznieť ostro, no dych a hlas ma zradia, a potom sa už ani nesnažím kráčať preč od jeho zovretia. Odmietam pozrieť naňho, a viem, že ma sleduje. No spoza rohu sa práve vynorí kučeravá hriva doplnená o úškrn, vtedy sa mi srdce prepadne až do žalúdka.

Cliffhanger, hehe.:3 

7 komentárov:

  1. Ooooo, áno áno áno! Teraz umieram! Od blaha ♥ Je to tak krásne a ty si tak talentovaná! Chytro ďalšiu, anjelik! :) Dokonalosť! xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :O
    No dobre.
    Ak nerátam ten výbuch smiechu spolu s Finny, tak potom už len to prekvapenie na konci. Toto bude ešte zaujímavé. Ja viem, prekvapivo.
    Neviem ani, čo napísať, lebo už napoly spím, ale... fzrutezýqíohkl. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skoro som sa zadusila od smiechu :D Že tehotný Harold :D Super... ach a ten koniec, no ja nemám slov, neviem ale ja by som išla za Harrym, pripadá mi vhodnejší pre Finn, aj keď neviem prečo :) Super časť Katka, len tak ďalej ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To myslíš vážne? Ako fakt vážne?! -_-
    Padaj písať ďalšiu časť, výhovorky neberiem. Proste napínavejší koniec som snáď ani nečítala, no čo iné sa dá od teba čakať :P Zároveň píšeš bezchybne, čo už iste vieš a za kombináciu týchto dvoch ti dávam dvanásť bodov z desiatich :3
    Ach, to som už hádam spomínala. Vidíš, už ani na komentáre nemám patričnú múzu, ten nízky tlak dokáže divy :D
    Čo sa jej chystá elegán povedať? Ako zareaguje bad boy?
    Geez, praskne mi hlava -.-
    Síce nie som veľmi trpezlivá (čo si už iste zistila :D), no na dobré sa čakať oplatí. Toto je vynikajúce, takže tie slová majú dvakrát väčšiu hodnotu :3
    xoxo (dáme si tie päste? ale len v prípade, že ja ti za ten koniec vlepím facku :P takú priateľskú :DD)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ooooh :3
    Strašne moc napínavé to začína byť :)
    A to sa mi páči ♥
    Ani nevieš ako moc sa teším na ďalšiu časť *_*

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Damn you Zayn, welcome Harry :)
    Povieš mi láskavo, čo ti mám akože napísať ? Ja už neviem čo mám písať, pretože ten rozhovor s Harrym ma totálne rozosmial a to, že ju niekto hľadá...Myslela som si, že je to Harry ale...tramtadada...Zayn. Ten chalan ma vážne štve. Prefackať a adios. Ale nie, nie sme tak násilné. Teším sa a som nehorázne zvedavá na to, čo mu tam..povie ? urobí ? Zavolá ? (myslím záchranku, ale snáď nebude žiadny masaker Haroldovou rukou :D)
    Ľúbim to a teším sa pretože, ako vždy, ma znovu niečim prekvapíš :)
    Lot´s of love ♥ xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alebo ďalší nápad...Zayn zmláti Harryho a potom bude Harry plánovať pomstu ? A Finn o tom nebude vedieť ? :D povedz mi v e-mali či sa ti ten nápad páči :D

      Odstrániť