sobota 14. septembra 2013

Spider's Web Of Lies 06.

Geez, baby, viete ako veľmi vás zbožňujem?:) Straaašne ďakujem za tie komentáre k epilógu, som veľmi rada, že sa páčil, a teraz konečne už aj časť.:) enjoy♥



„Takže ty si v živote nehrala golf?“ pýta sa ma Zayn, zatiaľ čo kráčame po úzkom chodníku pri golfovom klube. Otočí sa ku mne, a ja s úsmevom potrasiem hlavou. Som rada, že konečne môžem normálne dýchať a rozprávať, nie chrčať. Domáce liečenie typu ‘spotrebuj lieky z predchádzajúcich chorôb’ mi trvalo dokopy štyri dni, a keď som Zaynovi na ustavičné otázky týkajúceho sa môjho zdravia konečne odpovedala kladne, objavil sa mi pri dverách. V takom typickom károvanom svetri a so skvelým nápadom, že ma berie na golf.
Ocitáme sa pri vozíkoch odparkovaných jeden vedľa druhého, a pred nami sa rozprestrie výhľad na dokonale upravený zelený trávnik, ťahajúci sa do diaľky.
„Naučím ťa,“ žmurkne na mňa, a potom odkráča porozprávať sa s chlapcom, čo postáva obďaleč, a zviera vak s golfovými palicami. Nervózne si k ústam priložím ukazovák ľavej ruky, a zahryznem si do nechtu. Toto bude ešte zaujímavé.
Zayn mi kývne, nech podídem k nemu, a ja poslúchnem, opatrne našľapujúc na trávu. Biele conversky. Koho to bol nápad?
Všimnem si, že ten chlapec môže byť asi v mojom veku, s gombičkovým nosom a usmiatymi očami. Zayn našpúli pery, a potom ochranársky prehodí ruku okolo mojich pliec, zatiaľ čo sa pohneme ďalej.
„Znovu si tichá.“ Zaynov dych sa mi obtrie o ucho, a ja sa nechcene zachvejem, no udržím si rovnú tvár.
„Prepáč, asi som iba trochu nervózna.“ Z teba, dodám v duchu a venujem mu slabý úsmev. Uistí ma, že to bude v poriadku, a potom už stojíme na mieste, a on z vaku vyťahuje palicu. Podá mi ju, a mne sa podarí chytiť ju za ten správny koniec, hoci ju držím skôr ako sekáč na mäso. Chlapec s vakom ho položí na zem, hneď na to rýchlym krokom odchádza.
Zrazu Zayn stojí za mnou, až nebezpečne blízko a jemne mi prstami presúva ruky. „Takto,“ zamrmle potichu, a potom ma prudko potiahne za bok, čím spôsobí, že narazím do jeho hrude. Pocítim, ako vibruje jeho tichým smiechom, a aj mne unikne z úst niečo, čo sa podobá skôr na slabý povzdych. Položí dlane na tie moje, a jedným pohybom naznačí ťuknutie do loptičky, potom zdvihne palicu pri naše plecia. Stále cítim jeho silnú voňavku, a sústredím sa skôr na náš vzájomný kontakt ako jeho slová, vysvetľujúce pravidlá.
„Tamten pán sa na teba pozerá a totálne ti fandí,“ je posledná vec, čo zachytím, pohľad upriem tým smerom, a práve v tej chvíli mi už Zayn naviguje ruky. S jeho pomocou sa rozoženiem, a loptička sa kotúľa dolu kopcom od slabého odšuchnutia palicou, zatiaľ čo tá letí vzduchom smerom k pánovi, ktorý mi predtým ‚totálne fandil‘. Teraz je asi skôr zhrozený, pretože palica preletí tesne popri ňom a dopadne vzadu do kríkov.
V šoku si zakryjem ústa rukou, ale nemôžem sa ubrániť smiechu. Rýchlo sa presuniem za Zayna, ktorý je prehnutý v páse a snažím sa za neho skryť.
„Preboha,“ vydýchnem napokon, a vnorím si tvár do dlaní. „Ja som nechcela,“ vyletí zo mňa.
Zayn si z líc zotrie slzy, a zhlboka sa nadýchne, aby sa spamätal. „Toto bol ten najlepší odpal, aký som kedy v živote videl.“
Z úst mi unikne slabý chichot, a pozriem smerom k tomu pánovi, ktorý práve odchádza úplne opačným smerom od nás. „Stratila som prvého fanúšika,“ podotknem smutne, a Zayn ma potiahne k nemu. Omotá mi ruky okolo rebier a ja nemám inú možnosť, než zdvihnúť tie moje k jeho krku.
„Ja som tvoj prvý fanúšik,“ zamrmle mi do vlasov, zatiaľ čo ja sa čelom opriem o jeho hruď a znovu sa nadýchnem tej opojnej vône, ktorá sa tiahne všade za ním.
K ďalšej jamke sa presunieme pešo, a Zayn si nájde každú zámienku, aby sa ma mohol dotknúť. Ako napríklad len malé obšuchnutie rukou, alebo keď mi znovu ukazuje ďalší odpal, tentoraz iba krátky, a dá si záležať, že mi dlaňou prejde od zápästia až k ramenu. Potom zostanem celá roztrasená a červená, a o pár metrov miniem jamku, od ktorej sme vzdialení len na pár krokov.
Otočím sa k nemu so zovretými perami, a nesúhlasným pohľadom. „Baví ťa to?“ spýtam sa so zdvihnutým obočím, a on nahodí naoko prekvapený výraz.
„Čo?“ Spraví malý krok smerom ku mne a jemne nakloní hlavu.
„Ty dobre vieš.“ Vystriem dopredu ruku, a ukážem mu trasúce sa prsty. Na tvár sa mu vkradne náznak úsmevu, a chytí mi ľadovú dlaň do tej jeho, potom ju jemne pritiahne k jeho hrudi a priloží ju na miesto, kde má srdce. Pocítim, ako mu divo búši do hrudného koša, čo spôsobí, že sa mi do líc nahrnie červeň, a nasucho preglgnem. Nadvihne obočie, akoby ma nabádal nech niečo poviem, no ja som ticho. V tej chvíli nás našťastie preruší zvuk golfového vozíka, ktorý zaparkuje len kúsok od nás, a ja so sklonenou hlavou odstúpim.
Ďalej sa vezieme, mlčky, Zayn so slabým úsmevom hľadí dopredu, a ja sa snažím byť nenápadná pri pozorovaní každého jeho pohybu. Nevychádza mi to, a keď ma prichytí zízať na jeho lícne kosti, hravo žmurkne.
Na tretí krát sa Zayn profesionálne postaví, a s dokonalým výhľadom na jeho zadok mi predvedie, ako sa trafiť do jamky, na čo ja opäť miniem, a zúfalo premýšľam o tom, že sa vzdám.
„Chceš si to vyskúšať?“ zakýva kľúčikmi od vozíka, a ja váhavo myknem plecami. A potom už sedím za volantom, a on mi ukazuje, ako na to. Nie je to príliš odlišné od auta, ale nie som zvyknutá na všetky tie veci, a preto sa pohybujeme po trávniku, akoby šoféroval niekto opitý. Zo Zaynovej strany prichádza okrem navigácie aj pričastý smiech, keď dupnem na brzdu, a jeho neustály pohľad ma znervózňuje. Nadskakujeme na nerovnom povrchu, a ja oboma rukami zvieram volant, a modlím sa, aby sme sa neprevrátili.
„Tu zastav,“ povie mi, a ja pred sebou zbadám jamku označenú tyčou s červenou vlajkou na vrchu. Nestihnem však nahmatať brzdu, namiesto toho pridám plyn, a my rýchlo vletíme do jamky, pričom prevalcujeme tú tyč. Prudko dupnem na brzdu, hodí nás dopredu, a ja vybuchnem do smiechu so Zaynom v závese.
„Ja som nechcela,“ dychčím znovu, tak isto ako pri incidente s palicou.
„Finn, prosím ťa, nikdy sa nezamestnávaj na golfovom ihrisku.“

16 komentárov:

  1. Nádherná časť, sú strašne roztomilí a zlatí, tá chémia, čo medzi nimi je sa nedá len tak prehliadnuť ;) A Finn sa mi moc páči ... a tvoje písanie tiež, ale to už dávno vieš ;) Teším sa na pokračovanie honey ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To čakanie stálo za to. Dokonca aj keď tam bol Zayn a nie môj milovaný Harry... Ale to je vedľajšie. Tak dobre som sa už dávno nezasmiala. Ďakujem ti...
    Mončika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani keď sme riešili úžasný zadok a predok pána K.?:D nie je zač, Moňa:) som rada, že čítaš;)

      Odstrániť
  3. Šmarja! Síce som nikdy nehrala golf, raz som ho navrhla nášmu učiteľovi zahrnúť do učebných osnov načo ma skoro prerazil volejbalkou ale presne takto by som asi vyzerala ja. Síce, pri mojom šťastí, bez Zayna za zadkom a s nejakým potrhlým inštruktorom vedľa, ktorému by som po štvrť hodine narvala tú palicu do krku tak, že by chodil ako žirafa a nejaký milí a pekní chalani by sa na mne smiali od vedľajšej jamky. Bože, čo tu trepem! Ja sa na golf nikdy nedostanem. Silly me :D Či ? Nevadí, časť...ako vždy (počkať teraz použijem nové slovo) magická ;) Rafinovane sexi a láskavý Zayn, mám chuť ho zožať. Ňah! ♥ Luv it and you too sis,lots of love xxxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Petraaa, tie tvoje komentáre alebo e-maily ma raz zabijú.:D A čo ty vieš, možno niekedy sa dostaneš, a spomenieš si, ako moja blbá fanfictionovská postava menom Finn hrala golf:D Thaaanks, sistaa, lol:)xoo

      Odstrániť
  4. Áno áno ♥
    Zayn Zayn Zayn :3
    Úplne skvelá časť! :D
    Dobre som sa zasmiala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :DD Možno mi nebudeš veriť, ale mne sa stalo to isté :DD Dvakrát!
    Po prvý raz tiež na golfovom ihrisku, akurát takom maličkom a bez obecenstva, no a po druhý raz to už bolo horšie :D
    Te-nis :3 Tá raketa bola taká ťažká a ja taká nervózna, že som ju omylom hodila na brata, až to skoro prerazilo sieťku :DD
    By the way, táto časť je taká roztomilá a ja som už dokonale stotožnená s Finn, takže ani nemám slov :))
    Dokonale som sa pobavila♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preboha, pripomeň mi, že s tebou nikdy nemám hrať žiaden šport, lebo to nedopadne dobre:D Ale aspoň by som sa na tebe nasmiala, no nie?:D:) Ďakujeem;)♥

      Odstrániť
  6. Jééééj. :333
    Toto bolo také zlaté. ^^ Prečo, keď je tam Zayn, musí môj komentár vždy zahrňovať to slovo a jemu podobné? O.o Ts. Začína na mňa nebezpečne vplývať jeho šarm. *ehm šarm jasné ehm*
    A golf? Pána Boha, v živote som v ruke nedržala golfovú palicu, a mohol by za mnou stáť aj niekto tak voňavý a krásny ako Zayn, no v momente, čo by sa mi na druhýkrát nepodarilo to, čo chcem, by som mu ju pretiahla cez hlavu a urobila si z neho vešiak.
    Nikdy so mnou nehrajte golf. Nikdy so mnou nehrajte nič.
    (Ale keby tam bol Harold...hm, golf by sme nehrali. Ha. Haha. Hahaha.)
    Asi toľko som chcela. Idem sa rozplývať ďalej. xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, ale na Zayna nájdeš vždy len synonymá slová zlatý. Zato pri Stylesovi:33:D
      Ale prosím ťa, až tak strašne by to určite nedopadlo. Hlavne s Haroldom. (No povedz, keby máš takú príležitosť, určite nebudeš ako idiot niečo hrať, zatiaľ čo on tam stojí, v tých džínsoch, s tým úsmevom. Ach:3):D xx

      Odstrániť
  7. čo na toto napísať...? :) presne naživo si ich viem predstaviť, ako rozkošne museli obaja vyzerať... :3 perfecto...!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. och my got! ja toho Zayna milujem :3 nádherná časť... škoda že som sa k jej čítaniu dostala až teraz :D

    OdpovedaťOdstrániť