sobota 15. decembra 2012

Poprad♥

D.O.K.O.N.A.L.O. strávený deň :) ..lebo bol s nimi ♥ 

Zobrala som Marušku sem do Vyšných Hágov, čo je dedinka trošku vyššie od Popradu, s ideálnym plánom, ísť za Ajč, Baš a Di na električke :D ...na električke sa nešlo, ale to je detail, lebo to bolo.. neopísateľné, najlepšie, najúžasnejšie, najbláznivejšie :) 

Smrť vypučením... bola, ale iba taká akože :D :D ...ony sú už teraz naše! ;D ..poznáte to, keď stretnete niekoho nového ( no, nového... po pól roku), a máte pocit, že ho poznáte celý život? :) Teraz už aj my!

Stretli sme sa v Maxe, tam sme zašli do kaviarne, Barb nás oboznámila s novým slovíčkom, ktorého sa už asi nezbavíme, smiali sme sa, kecali sme, šli sme na trhy, zase sme sa smiali, jedli sme, potom sme šli do ďalšej kaviarne, kde sa šľahačkovalo, teda, Ajč s Barb, my sme si so smiechom užívali ten pohľad, odviezli sme Bašku to home, lebo majú zajtra 1. Vianoce, a šli sme späť do Maxu, do tretej kaviarne, kde sme z Di vytiahli novú poviedku (muahahahahá) ..a bol to ten najskvelejší zimný deň! :) (dúfam, že tu bolo dosť písania cez čiarku, a nie bodku :D veď vy viete :))

Baby ľúbime vás, už teraz chýbate... ale však vy prídete! :)
Pár fotiek prikladám ;)


 (Ajč s Maruš)

(Ajč so mnou)

 (Di, Maruš, Barb)

 (Di, Ja, Barb)

Přijebané, ľúbime vás!!♥

P. S.: Časť asi zajtra, možno v pondelok :))

1 komentár:

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 dokonalé lebo sme boli s vami! :) keď sme sa lúčili až mi išlo do revu.. shit ďiaľka... poklady moje <3

    OdpovedaťOdstrániť