pondelok 24. decembra 2012

Christmas.

Ahojte ženy moje :) Tak sa mi zdá, že to prebehlo rýchlosťou blesku a sú tu ďalšie Vianoce. Takto pred dvomi rokmi som bola pekne v teplúčku, Vianoce na piesku, ale tento rok som vďačná, že som doma a so snehom. 

Ubehlo deväť mesiacov, čo mám tento blog. Priznám sa, neverila som, že by som to mohla ťahať takto dlho, ale predsa sa stalo :) 
Čím som staršia, to čaro štedrého dňa sa vytráca. No ako povedala Maruš, treba prinavrátiť ducha Vianoc, tešiť sa a usmievať sa. Presne to teraz robím, v pyžame, pred telkou, kde dávajú Narniu. Už si brúsim zuby na Perinbabu a Tři oříšky pro Popelku. 
Tak vám teda prajem šťastné a veselé, hlavne aby ste mi boli zdravé, oddýchnuté a s rodinou, pretože to sú veci, na ktoré sa v tejto dobe zabúda :) 

 vianočné pyžamko :)

naša (vianočná) záhrada :)

vianočný čajíček :)

Ľúúúbim váás dievčatá, užívajte si voľno :) ♥♥♥


P.S.: Ďakujem Maruške za podporu, blablabla, si spokojná? :D Asi si čakala viac, ale vážne nemám múzu na poriadny článok :D 
P.P.S.: Prepáčte, ale z Let Me Love You nemám ani čiarku, vzala som si k srdcu vlastnú radu a užívam si voľno :D:) budem sa snažiť tento týždeň niečo pridať :) čo keby ste si na oživenie prečítali jednodielovku Christmas Magic? :))


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára