štvrtok 28. novembra 2013

Spider's Web Of Lies 21.

Cez víkend stopercentne nič nepridám, budem preč. Takže sa ozývam až nabudúci týždeň.:) A dúfam, že aspoň niekoho poteším, ehm, toto boli Vianoce pre Maruš.:D Enjoy♥



Liamovi sa nepodarilo dostať ma preč, namiesto toho ma po chvíľke môjho rozprávania opustil, a zašuchol hlbšie pod stôl, aby ma aspoň nikto nevidel.
Vykuknem z môjho miesta pod stolom tak, že do medzery medzi dvoma obrusmi strčím hlavu a skúmam situáciu. Harry ešte stále okupuje miesto pri dverách, no po vypití trištvrte fľaše vína mi už prechádzanie okolo neho nepripadá také strašné. Vlastne, myslím, že to aj urobím.
Prsty si zakvačím do remienkov na topánkach a ťažkopádne sa vysuniem von, potom postavím, zatiaľ čo si fľašu pritlačím bližšie k boku. Zayn je našťastie ešte stále na tanečnom parkete, a ľutujem každú jednu, s ktorou tancuje. Predok ich topánok rozhodne nebude čistý.
So širokým úsmevom – akože ja nič, ja len prechádzam – sa prederiem dopredu, a sústredím pohľad naňho.
Hodí hlavu dozadu a schuti sa zasmeje na niečom, čo mu jedna z družičiek povedala a ja sa prichytím posúvať sa bližšie k dverám; bližšie k nemu. Zahryznem si do pery a zvažujem ďalší glg z fľaše, no než ju stihnem priložiť k perám, zachytí môj pohľad. Na chvíľu zamrzne, no potom pomaly nadvihne obočie a na pery sa mu vkradne úškrn.
Zdvihnutím ruky zastaví svoju spoločníčku uprostred vety, vykročí smerom ku mne, a ja pocítim akúsi radosť, že ju kvôli mne opustil. Na poslednú chvíľu však zmení trajektóriu a zacúva von, s pohľadom ktorý sa jedine dá považovať za pozvanie. A to sa neodmieta.
Po chvíli zaváhania sa rozhýbem. Bosé nohy mi ťapkajú po chladnej dlážke, zatiaľ čo prechádzam popri toaletách a odbočím k šatniam, pretože inou chodbou sa ani ísť nedá. A tam stojí, s rukami vo vreckách, sleduje každý môj pohyb. To, ako pomaly púšťam topánky, aj ako ešte stále skrývam fľašku v záhyboch šiat.
„Na tisíc percent ma už sleduješ,“ preruším ticho ako prvá, „čo tu robíš, Harry?“ Možno keby som triezvejšia, necítila by som sa akoby ma k sebe magneticky priťahuje. Rozhodne to, že som sa ocitla len pár centimetrov od neho, viním na alkohol.
„Jake. Kamarát zo školy,“ povie po chvíli zaváhania, a ja vtedy napodobním jeho polohu; opriem sa o stenu a ruky si založím na hrudi. Z prstov mi ešte stále visí víno, preto sa natiahnem a so slabým ťuknutím ho zložím na zem.
„Olivia. Moja dokonalá sestra... ty si chodil do školy?“ pýtam sa prekvapene, možno s trochou hravého podtónu, a vzhliadnem na neho. Prekrúti očami, no neodpovie mi, a zostaneme mlčať, len počúvajúc hudbu, ktorá vibruje sálou až k nám.
Pri výbere pesničky si odfrknem, a snažím sa nesústrediť na známu melódiu. „To nemyslíš vážne,“ zamrmlem, a so zatvorenými očami si opriem hlavu o stenu. Čo bol asi zlý nápad, pretože sa mi všetko krúti, tak ich rýchlo otvorím naspäť, a prekvapí ma Harryho tvár len kúsok od tej mojej.
„Čo je zlé na Hriešnom tanci?“ spýta a potom má ruku na mojom páse a moju mi dvíha do vzduchu. Presúva sa so mnou do stredu chodby, a ja si nemôžem pomôcť, zhypnotizovane hľadím do jeho očí.
„Neviem... ideš sa hrať na Johnnyho? Pretože by som nerada skončila s fialovými prstami.“ Na ukážku vystrčím nohu spod šiat, ktoré sú mi trochu dlhé, a potom sa konečne môžem odtrhnúť od jeho pohľadu, keď sa obaja pozrieme dolu.
„Nemáš sa čoho báť, Baby,“ šepká blízko môjho ucha a pritiahne si ma ešte bližšie, ak je to vôbec možné.
Pohybuje sa so mnou možno trochu pomaly na ten rýchlejší rytmus pesničky, no absolútne mi to neprekáža. Až prekvapivo zručne ma vedie vpred, podporuje moje trochu ťarbavé pohyby, a nestúpa mi po nohách. Po mojom utknutí sa na šatách, ktoré hádžem na točenie sa hlavy, ma nadvihne za boky, akoby vážim len pár kíl, a položí si ma na špičky svojich topánok. Omotám mu ruky okolo krku, a on ma objíma okolo pásu a Time of My Life prejde na Hungry Eyes, zatiaľ čo mi srdce bije asi trikrát rýchlejšie, a ten moment je dokonalý.
No potom počujem akési rýchle kroky, preto sa od neho odtrhnem a trochu bez dychu sa opriem späť o stenu, ako som bola predtým. Kroky však nesmerujú k nám, a ja v duchu zahreším. S ešte stále s rozbúchaným srdcom sa červená zohnem po fľašku pri mojej nohe, no Harry ma predbehne a úsmevom mi nadvihne bradu.
„Ak uhádneš v ktorej ruke ju mám, je tvoja,“ povie, a schová ju za chrbtom.
Z úst vyjde smiech, keď hľadím na Harryho trpezlivú tvár, zatiaľ čo čaká kým sa upokojím.
„Nie... ja neviem,“ poviem mu, a premýšľam. „Nemôžeš mi ju proste d–,“ nedokončím, a zrazu mám jeho pery na mojich. Stuhnutá vyvalím oči, no potom sa mi nechcene zatvoria, a Harry si zapletie ruku do mojich vlasov. Odtiahne sa príliš skoro, než stihnem akokoľvek zareagovať, a skúma mi tvár. 
Toto nie je podľa protokolu. „Nie, nie, počkaj. Patrí sa pobozkať ťa späť.“ Hlava v oblakoch tak vysoko ako nikdy, to je dôvod pre môj tichý, karhavý hlas a dva prsty, ktorými si ho žiadam späť. „Nestihla som ani... registrovať,“ protestujem, a on je naspäť, jeho vôňa mi napĺňa nos a jazyk roztvára ústa.
Beriem späť to predtým, toto je ten dokonalý moment. No napriek tomu, že som si to vyžiadala, už o chvíľu mu tlačím dlaňami do hrude. „Mm, Harry,“ mrmlem oproti jeho perám. S výdychom zakláňam hlavu, neotváram oči, a nechám sa obklopiť tým pocitom ľahkovážnosti. A možno trochu (trochu viac) krútiacej sa hlavy.
A druhý krát za večer si vravím, že skončím v pekle.

11 komentárov:

  1. dokonalosť :3 strašne dzivé to je :333 užasnéééé :)neskutočne sa teším na dalšiu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najdokonalejšia časť !!! Jedno slovo ma ešte napadá, magická. Super, nenormálne sa teším sa pokračovanie. ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ...nádych - výdych...:-D ostatné osobne... Hater Divná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ;))) super takto to ma byt

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neuveriteľné a dych vyrážajúce! :3
    Vždy keď prečítam niečo na tomto blogu, tak stratím slová.
    Som neskutočne spokojná a keď si celú tú situáciu s Harrym predstavím, tak mi nabehnú zimomriavky. :)
    Vždy tvrdím, že dokonalosť neexistuje, ale v tomto prípade som si nie istá...♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oh my gosh, toto je jedna z najlepších častí, Katie! o.O Moja skazená dušička si prišla na svoje, hrozne sa mi to páčilo! :D
    Teda vážne, ten bozk som nečakala a Haroldove náhle rozhodnutia a drzé úškrny sú na tom celom najlepšie! :3 ♥
    On je v tejto poviedke viac než dokonalý a vyhovujúci, hoci občas by som na Finninom mieste vážne byť nechcela -.-
    Teda aby sa nehovorilo, Zayna mám rada, fakt mám! Úplne som sa doňho vžila, keďže som otrasná tanečníčka, hlavne v spoločenských tancoch, takže s ním súcitím :D
    Ale veď ty mi rozumieš, v našom veku sú v prvých líniách výberov záporáci, soo...
    Nie, ešte si nevyberiem, skús ma k rozhodnutiu pritlačiť ešte viac :DD
    Som hrozná, prepáč, darling, ale keď si predstavím, že prídeš s ešte lepšou časťou (čo je pri tejto päťhviezdičkovej skoro nemožné :D)... Ani neviem ako reagovať :))
    Zbožňujem to, zbožňujem Ťa :D ♥♥


    OdpovedaťOdstrániť
  7. WOW ... normálne že nemám slov :-) je to úžasné teším sa na ďalšiu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ako je možné, že som toto nekomentovala??
    No, za prvé: hrozne by som si chcela pozrieť na živo ako by Styles odpálkoval tú babu a šiel za Finn.
    Za druhé: Byť opitá má svoje výhody. Veľmi často, preto rozmýšľam nad občasným porušením mojej abstinenčnej zásady :D
    Za tretie: TELL ME THEY´LL BE TOGETHER! TELL ME! :D (predstav si ak to ziape tréner Finstock :D)
    So! Po tomto opise, odpadavom momente Stylesovi a tak podobne už nemám síl a ani viac čo povedať, pretože som nachladená, bolí ma hlava a teším sa na tvoj skorý e-mail, v ktorom mi popíšeš celý svoj víkend :)
    Bye darling ;) :) Xxx ♥

    OdpovedaťOdstrániť