pondelok 26. mája 2014

Youtube & stuff.

Jej, škola, kto sa teší??
Jeej, už len mesiac, kto sa tešíí?


Idem spraviť reklamu na Joeho, lebo na nikom inom sa tak nenasmejem, ako na tomto debilkovi z Anglicka, ktorý mi dačím zvláštne pripomína Liama (toho starého, lebo tento vyzerá ako bezďák - niečo sa veľmi veľmi zvrhlo pri One Direction v poslednej dobe... vlastne celkovo) a tak vám predstavujem, teda, ak ho ešte nepoznáte, ladieees and gentlemen  - Joe Sugg 


A tak som prepadla pozeraniu videí, v ktorých sa strápňujú ľudia so zvláštnou schopnosťou vyzerať ako idioti a pritom vlastne úplne atraktívne. A platia im za to. To je život. Väčšinou sú všetci najlepší kamoši, taká veľká youtuberská family, teda tak nám to prezentujú cez obrazovku a my ich žerieme, už len kvôli tomu, ako sa dokážeme vcítiť do niektorých situácií, alebo sa jednoducho na nich smiať. 
Tak si zožeňte slúchatká a niečo, do čoho budete tlmiť smiech (mama bola minule v mojej izbe dvakrát, že či sa drhnem alebo čo, lol) a preklikávajte. Verte mi, keď sa to raz spustí, už to nezastavíte. Zamilujete sa do Joeho, Zoe, Caspara, Marcusa, Tanye, Alfieho, Dana aa vlastne to sú tí moji obľúbení, a ešte Tyler a Troye a Jim a Connor vlastne je ich strašne veľa. Kde berie Youtube tie prachy?
Aj vy máte nejakého favorita?? Aha, priama otázka, som zvedavá, či dostanem aj odpoveď. Kej, báj.


Ešte Lorde, lebo preto.

1 komentár:

  1. Vieš čo? AJ ja by som chcela robiť pre YT ale nemôžem, pretože nemám s čím. Neodhadujem správnu dávku humoru, ktorú by som tam zapojila, takže...nah! Ale určite zarábajú skvele a takú Zoe mám veľmi rada, ostatným som ešte veľmi na chuť neprišla :( Poznáš Jamie? Je z Nového Zélandu a je úplne skvelá, niekedy mám pocit, že sa pri nej uplačem od smiechu na smrť :) A škola, pŕŕŕ už len necelý mesiac a dva mesiace voľna. JO! x (Kedy sa dočkám odpovede na mail? :( či už ani nebude?)

    OdpovedaťOdstrániť