nedeľa 17. marca 2013

Life Goes On - Prológ


Ako ste si (možno) všimli, zmenila som konečne vzhľad, veď už nechceme zimu, či? A mám nápady na novú poviedku! Toto je zatiaľ iba prológ, prvú časť sa budem snažiť napísať čo najskôr, no neviem kedy sa objaví :)
(Namiesto obrázkov s citátmi budem na začiatok dávať texty z piesní, len pre informáciu :))

Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
makes me feel like a I can't live without you


Život ide ďalej. Aj keď sa to zdá nemožné. Pokračuje. Nezáleží na tom, koľko krát nás zrazí na kolená. Na svete sú milióny ľudí a každý z nich má svoj vlastný príbeh. Mnoho z nich však verí, že si utvárame vlastný osud. Je len na nás, či ten príbeh spravíme tragický, alebo komický, s dobrým, či zlým koncom. Skladáme ho z maličkých kúskov, postupne vzniká mozaika z farieb reprezentujúcich pocity a životné etapy. Niekedy zostane nedokončená, zastaví v polovici, inokedy do seba zapadne úplne celá.
I tento príbeh utvorí mozaiku, hoci možno nie kompletnú. Každý deň sa s tým vyrovnávame. Každý deň je tá skúška ťažšia a strach silnejší.
Ja som sa bála. Ale viete čo mi pomohlo prekonať ten strach?


„Úsmev,“ povedal mi a ja som ledva otočila hlavu, keď som začula to známe šťuknutie foťáku. „No tak, Ana, jednu poslednú fotku,“ žobronil.
„Nie, už stačilo.“
„Prosím.“
Presne som si vedela predstaviť tie jeho psie oči, a s povzdychom som sa naňho pozrela. Vyplazila som mu jazyk a on to cvakol, potom položil foťák na stôl medzi nami a natiahol sa po moju ruku.
„Napíš o tomto.“
„O čom presne?“ spýtala som sa nechápavo.
„O nás dvoch.“
„Nerada píšem o sebe,“ usmiala som sa.
„Tak iba o mne. Ľúbim ťa.“
Ticho. Vedel, čo mu poviem. Uprela som pohľad von oknom, a zatvorila oči pred ostrým slnkom. „Ja viem,“ vzdychla som.
Stisol mi ruku.

 A čo pomohlo Will?


„Obklopujem sa len ľuďmi, ktorých mám rada. Teda, až na výnimku, ale za to už nemôžem.“
Harry položil ruky na operadlá mojej stoličky a pritiahol si ma bližšie. „Zmenila si sa, vieš o tom?“
„Ty si ma zmenil.“
„Ak horšiemu, tak v tom prípade hej,“ zasmial sa.
Ignorovala som to a prešla mu nechtami po líci. „Ukázal si mi iný život. A za to ti ďakujem.“
„Keby nebolo mňa, nezažila by si toľko stresu, ak sa to tak dá nazvať.“
„Keby nebolo teba, nevedela by som, čo je to láska.“
„A teraz vieš?“ Zahľadel sa mi do očí a ja som vyčarila úsmev.
„Myslím, že áno.“

Takže, bude to vlastne písané z dvoch pohľadov, Will a Harry asi každú druhú/tretiu časť, ešte neviem a Ana a... vidíte, napíšte mi kto si myslíte že to je :)
Čakám komentáre, aby som vedela, či to mám písať dievčence ;)

12 komentárov:

  1. Harooooooooooooooooooooooooooold! :3
    Že len prológ? Pche. Aj tak som už zamilovaná.
    Prečo ty musíš mať toľko nápadov a ja z nich potom umieram? Cítim sa teraz ako mačka, asi ani sedem životov (majú ich sedem, že? :DD ) mi stačiť nebude. Fakt ti ďakujem. -.-"
    A kto je Ana? Hm, fakt netuším. Skratka pre Danu, Hanu, Lanu ani Ranu to nebude, takže uvidíme. :D :D
    Bože, ako ja sa teším na prvú časť. A potom na ďalšiu a ďalšiu a blá, blá, blá, však to ty vieš. :3 A najlepšie na tom je, že neviem, čo mám očakávať, aj keď určite viem, aké to bude. :)
    Ňah, genius si. :-*
    *Aďka*
    (Tá trápna prezývka mi už lezie na nervy, musím vymyslieť novú. :D :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aďka prezývku nemeň, ja to ľubim :P mám taký pocit že mačky majú deväť, čo by bolo lepšie lebo by si ich mala viac a nezomrela by si tak rýchlo :D just kidding, každopádne ďakujem, máš sa na čo tešiť :-**

      Odstrániť
  2. Sebecky poviem, že som čakala zjavenie mena Maruš, ale ono sa tam neobjavilo a ja som si uvedomila že najlepšie to vieš sama, keď máš čas, keď myslíš, keď má fantázia priestor... a ja sa ťa nebdem pýtať čo bude ďalej, o čom to bude a ako to bude.. lebo chcem byť prekvapená, chcem sa tešiť na ďalšiu časť a tie dokonalé slovíčka ktoré tvoria najdokonalejšiu mozajku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. joj ty môj sebec, aj tak zostávaš múzou a keď budem dačo potrebovať ako prvé sa obraciam na teba, to vieš :)) tak ti to teda neprezradím, ale potom ak ma budeš chcieť zabiť, ja som ťa varovala! :D:)

      Odstrániť
  3. Ana ? Nemám ani šajnu kam týmto smeruješ ale páči sa mi to :) Pokračuj, určite to bude skvelé ;) xxx mimochodom, vzhľad je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi sa mi to.paci:)xx

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to zaujímavo...:) teším sa na prvú časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéj úplne super prológ, som strašne zvedavá, ako to bude pokračovať, no ale keď to píšeš ty, tak to bude len a len výborné, vynikajúce a úplne super, to už teraz viem ;) A kto je Ana, no to vôbec netuším :/ Veľmi sa teším na ďalšie časti ... Danka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ach, neskutočne sa mi to páči!♥♥♥
    A som strašne rada, že do novej poviedky opäť zatiahneš Harryho a Will :) Veľmi sa už teším túto poviedku a držím palce na tvorivú múzu, ktorá ti už v minulosti pomohla vyčariť fenomenálne poviedky :**

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to úžasnéé :) zatiaľ len prológ a už sa mi to riadne páči! A Anna? Anna vyzerá byť jedno úžasné dievča. Dúfam že sa v nej nezmýlim :D Každopádne v písaní tohto pokračuj!

      Odstrániť
  9. Harry a Will :3 Už teraz to milujem :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť