pondelok 11. februára 2013

Things suck.

Zase sa neozývam však? Nejdem vám sem písať nejaké výhovorky, proste sa mi nechce. Nič. To asi poznáte každý, nie? 


No a v kombinácii so mnou toto otrasné nič-sa-mi-nechceovské obdobie znamená asi veľa sedenia za počítačom a sledovanie všetkého, čo nájdem (o mojej lenivosti vám píšem skoro stále, takže asi máte približnú predstavu). 
Každopádne, videla som skvelý film - Pitch Perfect (Ladíme!), čo je v podstate o dievčati na vysokej, ktorá sa pridá k a-capelle skupine, proste muzikál so všetkým, čo k tomu patrí, trochu lovestory v pozadí. Každý, kto má rád Glee, či Step Up si príde na svoje :)

Keď už sme pri tej mojej lenivosti, to už je február dopekla?! O chvíľu jar, a ja som duchom ešte stále v jeseni. Toto všetko som mala v pláne urobiť, a spravila som z toho asi tak tri veci, a to bez toho, aby som vôbec vedela že sú v tomto zozname!


Ak mi niekto 14. nepripomenie, čo je vlastne za deň, kľudne to prehliadnem a strávim ako každý absolútne obyčajný, proste ignorácia. Neuznávam Valentín. Začala by som asi len pod vplyvom opačného pohlavia, čo je v mojom prípade v nedohľadnej budúcnosti.

V piatok - odchádzame na lyžiarsky. Spolužiak berie lepiacu pásku, v prípade potreby sa aplikuje na Maruš (neboj zlato, to by som ti nespravila (no, možno hej)). Neviem, či sa mám tešiť alebo čo, potom napíšem, prípadne hodím fotky :)

toto som vždy chcela urobiť, skúsim cez leto, čo poviete? :)

najskôr by som sa musela dostať na nejaký koncert, však?



(Inak, milujem tieto obrázky, vždy ma tak namotivujú, a nakoniec nič z toho :D)

Už končím s mojím článkom absolútne-bez-pointy, ktorý je v podstate ospravedlnením za nedostatok častí, ale budem sa snažiť pridať niečo buď v stredu, alebo vo štvrtok, fajn? Love yoou xx.

(toto mi zatiaľ úplne stačí :)

1 komentár:

  1. Paska poletí von oknom a Marek dostane facku, ak si šáhne! :D :D a netvár sa že máš depku :D nemáš! :P

    OdpovedaťOdstrániť