pondelok 7. januára 2013

Let Me Love You 14.


Ak by ste si náhodou chceli pozrieť nejaký film a nemali by ste tušenia, že čo vlastne chcete pozerať, odporúčam The Fall, poznáte niekto? :) Síce som ho pôvodne pozerala len kvôli tomu, že tam hrá jeden herec, ale úplne ma to uchvátilo. Včera som sa zaprisahávala, že si pozriem len kúsok a pôjdem spať, ale nakoniec som to pozerala do noci a na konci som plakala ako debil. Naozaj krásny film :)
Anyway, s touto časťou som sa trápila, takže dúfam, že sa vám bude páčiť ;)



58, 59, 57... Sledovala som ako veľká guľa na Times Square pomaly klesá a potichu odpočítavala. Pravdepodobne som sa mala nachádzať na jednej zo silvestrovských párty, na ktoré som bola pozvaná, ale namiesto toho som zostala doma s fľašou vína, týrajúc sa vlastnými myšlienkami na otca a hlavne Liama.
Podruhýkrát za večer sa ozvalo klopanie na dvere, určite len ďalšia suseda so sviatočným želaním. S povzdychom som ich otvorila, a okamžite som zostala prekvapene stáť, keď mi zrak spočinul na unavene vyzerajúcom, ale usmievajúcom sa Liamovi.
„Čo tu robíš?“
Pokrútil hlavou a bez slova ma potlačil ďalej do chodby. Ocitla som sa pritlačená k stene, ruky za zápästia uväznené po oboch stranách mojej hlavy.
10, 9,... srdce mi bilo súmerne s odpočítavaním, čo k nám doliehalo z obývačky. Obliala ma horúčosť a vdýchla som Liamov dych. „Šťastný nový rok,“ šepol a spojil nám pery.
Jeho jazyk prekĺzol do mojich úst, zatiaľ čo mi pustil ruku a tou svojou začal prechádzať po okraji môjho trička, studené a trasúce sa prsty hladkajúce rozpálenú kožu na krížoch.
Ani som sa nestihla spamätať, keď sa odtiahol a uprel na mňa pohľad. Skúmal každý detail mojej tváre a prsty sa zatiaľ posúvali vyššie po chrbte. Vyslobodila som si aj druhú ruku a oboma som mu chytila tvár. „Kedy ste prišli?“ vydýchla som. Liam sklonil hlavu a perami mi prešiel po sánke smerom ku spánku, na uchu ma vzápätí pošteklil jeho dych. „Pred chvíľou. Musel som ťa vidieť.“ Hravo ma pohrýzol do ušného lalôčiku a presunul sa na krk, kde určite na tepne cítil, ako mi srdce s jeho dotykom bije čoraz rýchlejšie. Nechtami mi už prechádzal popri rozopínaní podprsenky, a stiahol mi z pleca tričko, len aby mi ho mohol zasypať ďalšou tisíckou bozkov.
„Potrebujem ťa,“ šepol a ja som si namiesto odpovede pritiahla jeho tvár k sebe. Bozk bol najskôr nenútený, no o chvíľu sa nenútenosť zmenila na zúfalú naliehavosť. Nosy sa obtierali o seba, a keď som sa odťahovala, zahryzla som Liamovi do spodnej pery. Odtlačila som ho od seba a vzápätí potiahla za ruku do spálne. Otočil ma k sebe, a zahľadel sa mi do očí. V tých jeho sa odzrkadľovala túžba a naliehavosť, aká určite prevládala aj v mojich.
Neuvedomila som si, kedy som kolenami narazila na okraj postele a ťažko som dopadla na pružný matrac, Liama ťahajúceho za mnou.
„Myslím, že by si si to tričko mala dať dole,“ zamrmlal a vyhrnul mi ho najviac, ako sa dalo v mojej polohe. Šikovne som sa prevalila a sadla si na obkročmo na Liama. Prevliekla som si tričko cez hlavu a ani sa nepozerala, kam som ho odhodila. 
„Možno by sme mali vyrovnať skóre,“ zašepkala som a rukou mu prešla po hrudi, no hneď som sa ocitla na chrbte a Liam na mne sedel presne ako ja predtým na ňom. Vyzliekol si tričko a ja som sa nadvihla na predlaktiach, aby som mu umožnila prístup k rozopínaniu podprsenky. Neváhal a natiahol sa mi pod chrbát, podprsenka letela o chvíľu za našimi tričkami.
Teraz ma už úplne priľahol, perami sa presúvajúc od mojej kľúčnej kosti až k citlivej koži na prsiach a bradavkám. Zakaždým, čo mi ich jemne hrýzol a oblizoval, začínala som byť netrpezlivá, hmýrila sa pod ním, no on ma držal na mieste, vychutnávajúc si intenzitu každého pohybu.
Keď sa povytiahol vyššie, aby ma mohol znovu pobozkať, uprene sa mi díval do očí, a ani si nevšimol, kedy som mu stihla rozopnúť gombík a zips na džínsoch. Rýchlo sa prstami zachytil o okraj svojich boxeriek a džínsov a jedným plynulým pohybom ich stiahol dole.
„Počkaj,“ zastavil sa, predtým než mi vkĺzol rukou pod tepláky.
„Čo?“ zamračila som sa, nedokázala som sa na nič sústrediť.
„Nemám ochr-“ Prerušila som ho bozkom, než stihol dokončiť.
„Užívam antikoncepciu,“ pousmiala som sa naňho a on pokračoval v svojich pohyboch.
Možno sme ten moment mali predĺžiť. Možno sme si ho mali viac vychutnávať, ale netrvalo dlho a bezhlavo sme sa ponorili do neznámej, a na druhej strane tak známej vody. Nedokázali sme viac hlavu držať hore, predtým, než nás to vtiahlo pod hladinu.
Naše vzájomné pohyby sa stali viac naliehavé, pokožka sa rozhorela od túžby, a vyrazili na nej malé kvapôčky potu. Perami sme sa len opierali o seba, pretože sme už ďalej nevládali udržať tempo. Pľúca prosili o vzduch, keď som zadržiavala dych a zatínala zuby.
Z úst nám unikali stony, stále hlasnejšie a hlasnejšie, a keď Liam vydýchol moje meno, každý nerv v tele som mala napnutý.
Zacítila som, ako sa Liamove svaly napli, takmer ako na zavolanie som nechty zaryla do jeho lopatiek, zvierajúc jeho chrbát a boky sa nám pohybovali ešte rýchlejšie.
„Liam, bože,“ vzdychla som naposledy, pred jeho posledným pohybom a dosiahla som svoj vrchol, s prudko otvorenými očami aby som mohla skúmať jeho tvár. Mal oči privreté a pery pootvorené, a potom som pocítila, ako aj on vyvrcholil vo mne.
Dopadol na matrac vedľa mňa, čas ubiehal a jediný zvuk medzi nami boli ťažké výdychy a nádychy.
Napokon som sa natiahla po prikrývku, prehodila ju cez nás a hlavu si položila na Liamovu hruď, kde som počúvala ako sa mu pomaly upokojuje splašené srdce.
„Ďakujem,“ povedala som jemne.
„Ty mi ďakuješ za sex?“ V jeho hlase som počula potláčaný smiech a prevrátila som oči.
„Ale nie... ďakujem, že si so mnou... ja len, že ešte nikdy som sa vo vzťahu necítila tak otvorene, a keď som bola u rodičov... otec sa ma snažil dať dokopy so starým rodinným priateľom a nechcel mi veriť, že s niekým chodím. Myslela som, že sa bez teba zbláznim.“
Liam neodpovedal, a mne sa znovu začal zrýchľovať upokojený tep. „Povedala som niečo zlé?“ S obavami som naňho pozrela, no on sa na mňa usmieval a prstami mi začal prechádzať po ruke, ktorou som zvierala okraj prikrývky.
„Nie, samozrejme že nie. Neskutočne si mi chýbala. Len som si uvedomil, že som sa ťa vlastne nikdy nespýtal, či chceš so mnou chodiť.“
„Ha, asi to nejako vyplynulo z udalostí.“ Zasmiala som sa unavene a venovala mu na pery jemný bozk.
„Myslím, že je čas spať,“ šepol, keď uvidel ako sa mi zatvárajú oči.
Prikývla som a otočila som sa Liamovi chrbtom. Cítila som, ako si ma k sebe pritisol a objal ma rukou okolo pása. Sústreďujúc sa na jeho pravidelný dych a pohyb jeho prstov po mojom bruchu som sa pomaly nechala ukolísať do spánku.

15 komentárov ;)

13 komentárov:

  1. áááááááááááááááááááá ááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááá nežijem... nedýcham.. a len že áááá ... Katie... ááá :D

    -Ajč

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krasna cast... nadherna :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. proste...wow
    nádherné!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Chňo- chňo. ♥
    Lúbim to jak to je. Celé, odhora dole. ♥
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uh ♥ ak si myslíš, že Liamova fotka na spodku stĺpca mi čítanie kapitoly uľahčuje, tak si na omyle...ja len toľko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :O Dievča to je DOKONALÉ! :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. áá :) krásne to je :) prosím si ďalšiu :) a zabudla som .. je to viac ako krásne :D DOKONALE :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. óóóó ... dokonalé :) joj pri čítaní som sa furt vyškierala ako mesiačik ďakujem za dneskajšie zlepšenie nálady Katie.
    (Ľudia poďme ... tých 15 komentárov tu musí byť. Táto časť ako i ostatné si to zaslúži...)
    Už sa nemôžem dočkať ďalšej časti ;D
    °Mrs. Mouse°

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dokonale, nadherne, proste WAUU!!.. kasli na 15 komentarov MY chceme dalsiu!!:-) :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. FIlm nepoznám :D
    ale pekná časť. Toto je také sladke :D :D haha Ale pri tvojom písaní úžasné
    Harlow

    OdpovedaťOdstrániť
  11. je to úplne dokonalé! koľko budeme musieť ešte čakať na novú časť? už teraz šaliem :DD nemôžem sa dočkať...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. náááááááádheraaa :D :)

    OdpovedaťOdstrániť