pondelok 14. januára 2013

Get cape. Wear cape. Fly.

Už týždeň som nič nepridala, ktovie prečo? :) Nemám náladu na písanie, vlastne už asi nemám náladu na nič. Kedysi som čítala s takou chuťou a bola som zúfalá, keď som čítať nemala čo. Teraz trilógia Pána Prsteňov leží na poličke, plus ešte nejaké knihy, čo som začala čítať a nechala tak, pretože jednoducho ma to tak veľmi neláka. Hrozne ma to štve. Poznáte ten pocit, keď ste na seba nahnevaní, no i tak nič neurobíte preto, aby ste to zmenili? 



Celé dni trávim na počítači, keď nie počítač tak mobil, rodičom tým leziem na nervy, sebe tiež a napriek tomu sa stále vrátim. Cez víkend som bola do noci hore len aby som prečítala najmenej tri poviedky v angličtine a odmietam si priznať, že mi to už lezie na mozog.

Ani vlastne nechápem pointu tohto, len to potrebujem niekde napísať. Chýba mi tá nevinnosť, keď mi bolo jedno, čo si ľudia myslia, keď som nemala žiadne predsudky. Teraz je všetko iné. Ja viem, nemám za sebou ešte ani štvrtinu života, ale všetko sa už mení. Sestra mi stále vtĺka do hlavy, že si mám užívať, kým som ešte v škole a nemusím riešiť toľko vecí. Lenže najradšej by som zaliezla niekam do diery a už nikdy odtiaľ nevystrčila ani pätu.

Neviem, kedy pridám Let Me Love You, pravdepodobne až v stredu, keďže zajtra mám výtvarnú. Pôvodne som dúfala, že táto poviedka bude dlhšia, ale neviem. Viete, už dlhšiu dobu sa pohrávam s myšlienkou, že blog opustím. Nejak extrémne veľa ľuďom by to asi aj tak nechýbalo, a kto hovorí, že musím písať len na blogu, však? 



(like... where the fuck is my childhood?)
(who wants to be weird with me?)



A ešte príspevok z Tumblr, ktorý je celkom vystihujúci :)

don’t forget the four h’s of puberty kids!
hungry
horny
hideous
horribly depressed

3 komentáre:

  1. Preco by si mala opustat tak uzasny blog?? Ved sa pozri na 1 komu by to nevadilo mas 10 tych ktorym by to vadilo. Tvoje poviedky su dokonale a jednodielky tiez. Tak prosim ta netaraj somariny, a ani na to nemysli. Pretoze by bola skoda opustit dokonaly blog :-) .
    Viki

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplne súhlasím s Viki. :) Bola by to strašná škoda, v tvojom prípade ešte o niečo viac. A je jedno, či budeš písať raz za mesiac alebo za týždeň, lebo tí, ktorí si to, čo píšeš, čítať chcú, budú čakať toľko, koľko bude treba. ;) ♥
    A nie si sama, čo to má takto- celý deň len internet a chuť vypadnúť niekam ďaleko preč, od všetkého a od všetkých. Minimálne ja to mám rovnako, baby! :D
    To dáš! :-*
    *Aďka*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vám všetkým šibe? každý fajný blog - blogerky končia! jžš ja sa zbláznim z toho! Stránky som si dala do záložiek kvôli tomu že keď ich tak milujem nech ich mám hneď po ruke! Ale toto (takýto článok) sa mi absolútne nepáči!! Uvedomujete si že to vaše koniec! ma s čitateľskej stránky rozsype? A ani knihy to nezachránia! Mám doma plnú policu nových kníh lenže akosi nemám nane chuť no zato stránky (typu príbehov) navštevujem dennodenne! Katie, nekonči aj ty prosím! Píšeš tak dokonalo a myslím že my tvoji čitatelia si to nezaslúžime... Vás baby len nakopať do riti :D joj... a to sa pomaly ale isto vyrovnávate spisovateľom žiadaným! Žiaden koniec, jasné?! Lebo je ti jasné že potom ma budeš mať na svedomí?! :DDD Katie milujem tvoje písanie! Tak nekonči! prosím (psie oči)

    OdpovedaťOdstrániť