utorok 20. mája 2014

Those sunny days.

Keď je vonku tak teplo, že čierne tričko nepripadá do úvahy a vy si ho aj tak oblečiete, lebo sa vám hodí k nohaviciam. Damn it, načo mi je k tomu ešte aj kožená bunda??
Tie slnečné dni, keď môžete ležať s kamoškami v záhrade, vystrkovať rite na jej veľkého brata a potom robiť lietadielká, ktoré skončia nosom v tráve(lebo prečo ma by si ma spustila na bok, keď ma môžeš dať dolu tak, že hodím držku a desiatujem trávu???) 
Okej.
Joga. Začala som ju cvičiť, krstná mi ukázala pár pozícií a veľmi ma to chytilo. Ráno aj večer, necvičím dlho, ale na začiatok mi to stačí a dúfam, že v tom budem aj pokračovať. Aspoň zisťujem, aká som stuhnutá a po celodennom sedení je to super úľava natiahnuť si svaly a kostru. Vrelo odporúčam, na internete sú stovky tutoriálov a podobne.:))
(Maruš mi dnes ukazovala pozdrav slnku, tak dúfam, že si len nevymýšľala kraviny. I'm watching you, beach)


Ďalej, na našej škole je teraz maturitný týždeň, neviem ako je to inde, ale ak ste jedny z tých, čo ho majú tiež, držím palce a pre nematurantov, užívajte si voľnosť.:D:)
Ak ste niekto videli môj twitter, mohli ste si všimnúť momentálnu závislosť - 5SOS. Trvá to už celkom dlho a dobre, možno by som o nich nevedela bez One Direction, ale aj tak. (sú aj na titulnej fotke. mehe)

Idioti. Austrálski pirfikt idioti.


1 komentár:

  1. Ten začiatok ma bavil, škoda, že si aj maturitný týždeň nepoňala obdobne sarkasticko-ironicko-cynicky...žiadalo sa mi niečo také čítať...:-) HD

    OdpovedaťOdstrániť