sobota 17. mája 2014

Okay?

Asi po piaty krát čítam The Fault In Our Stars, myslím na to, ako strašne sa neviem dočkať na film a ako budem z kina vychádzať s výzorom pandy, a ešte na to, ako by som vám sem chcela niečo napísať. 
Článok už nebol dlho, však?
Vyhováram sa stále a je to kravina, ale múza na už asi natrvalo opustila. Rada by som chcela neveriť na múzy, pretože sú to fakt len výhovorky zakrývajúce naše prirodzene lenivé povahy. 
Keby sa tento blog premenil na normálny blog a nie len poviedkový, čítal by to niekto? Možno by to spadlo, ako všetky briliantné predsavzatia, čo si dám a nesplním. Možno by som sem každý deň pridala aspoň citát, niečo, aby ste vedeli, že žijem. Možno by som mohla pridávať filmy a knihy a hudbu a možno by mi to pomohlo cítiť sa viac inšpirovane. A ešte by som sa rozprávala sama so sebou, len by to končilo na internete a nebola by to ozvena môjho hlasu. 
Tak keď by som sa o pár rokov pozrela späť, že aká som bola strašne trápna vtedy na strednej, aspoň by som to mala niekde zapísané. 



6 komentárov:

  1. Waw...dostal ma hneď ten výzor pandy...živo som si ho vedela vizualizovať, zvlášť preto, že mám novú kajalovú ceruzku na oči...Aj ty ? Som za ! Budem čítať, ale sľúb mi, že ak sa premôžeš a predsa len niečo napíšeš - vložíš to...! Jasné?!
    PS : ...ale upozorni ma, či to je, alebo nie je o vandyrekšňákoch...to vieš, pokiaľ by bolo, musela by som sa psychicky predpripraviť...:-D
    PS 2 : nemyslíš si, že je čas aj na zmenu tej vrchnej fotky?...zo všetkých, čo tu boli, je najmenej pôsobivá...taká rozbitá...dík. :-)
    HD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako tá ceruzka nevadí, pokiaľ sa nespustia slzy a potom už ani vreckovka nepomôže.:D
      Napíšem, určite hej, ale kedy... to je otázne.:D
      Nie je čas na zmenu, pretože mne sa páči najviac!!:D ( ale popremýšľam:( )

      Odstrániť
  2. Niesi jediná, ktorá čaká na ten film. Keď som prvý krát prečítala The Fault In Our Stars, tak som si už musela kúpiť všetky jeho knižky, ktoré čítam stále .
    Trailer k filmu viem už skoro naspamäť.
    Isteže by som chodila na tento blog aj tak. Je jeden zmála, ktorý zbožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa mne vždy stáva, že keď ten trailer vidím miliónkrát potom idem do kina a viem niektoré citáty, tak ma všetci obviňujú, že som to už videla.:D
      John Green je najlepší.:)
      A jeej, to som veľmi rada.:))

      Odstrániť
  3. Chcem tu knihu. No vždy ked nniekam prídem tak už je vypredana -_-
    Kľudne sem píš hocičo ale hlavne píš a neprestavaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak hádam raz budeš mať šťastie a natrafíš na ňu!:D Naozaj stojí za to:)
      No dobre, budem sa teda snažiť:))

      Odstrániť